Az Activision elhatárolódik Ghost színészétől

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone népszerű operátorát, Ghostot alakító Jeff Leach agresszív, toxikus és szexista megnyilvánulásai miatt került a napokban a reflektorfénybe. Az Activision emiatt búcsút mondott a szinkronszínésznek.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Nem semmi hogy kicsit nyugatabbra, de leginkább az usákoknál, és főként a helyiekkel szemben milyen véleménydiktatúra alakult ki... Hogy ez hova vezet a hópihékkel, a cancel culture -al, a mindent faji alapon meghatározó, szélsőbaros rasszizmussal párosítva azt talán még elképzelni sem tudjuk... De majd meglátjuk. :)
#5
Vicc ez a cancel culture....
#4
#1: Senkinek sem *illik* bunkónak lennie, de ha ez nincs kihatással a munkájára, nem szabadna csak emiatt elveszítenie azt.

Ami a kicsiket meg a példaképséget illeti, a játékosok sosem fogják látni az arcát, nem is érdekli őket, szintén sosem fogják hallani a hangját a játék szinkronján kívül.

Plusz a kicsik le vannak szarva, ne velük érveljünk már egy olyan játéksorozat esetében, aminek még nem jelent meg része 16+ korosztálybesorolás alatt és az utóbbi kb. 5 évben a 18 éves korhatár volt az átlag. Ha a szülőket ez zavarja, ne vegyenek meg nekik egy olyna játékot, amin ott virít a piros körben a 18-as szám. Mert függetlenül attól, hogy szexista-e a szinkronszínész, nem való nekik. Ha meg erre az az érv, hogy XY is a GTA-n nőtt fel és mégis ember lesz belőle, attól sem lesz baja a kicsiknek, hogy egy játék szinkronszínészének van pár bunkó kommentje twitteren.
#3
Elég faramuci helyzet. Az ember valóban nagyon gáz és gusztustalan módon beszélt egyetlen egy emberröl. Ez alapból vállalhatatlan, de amit a hölgyek elöadnak, hogy általánosságban a nökröl beszélt volna az meg netto ferdítés.
#2
Akkor ideje előkeríteni az MW2-es Ghost megszólaltatóját.
#1
Még ha nem is szexista szöveg SZERINTEM, sértő minimum, ráadásul nem illik egy olyan emberhez akit a kicsik akaratlanul is példaképként néznek fel..