Jó darabig hiánycikk lehet még a PlayStation 5

Noha a Sony Interactive Entertainment elnöke nemrég bizakodó volt, és azt remélte, javulni fog a helyzet, a cég pénzügyi igazgatója szerint a jövő évig hiánycikk lehet az ötödik generációs PlayStation.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#78
#44: Nekem megérte csak a demon soul miatt mert sosem játszottam vele. A returnal is beszív/at/ót rendessen. 35 órám van eddig ben és goty.Hardcore cuccmóker a játékmenet a ds rezgőivel meg ravaszaival....huh.Eddig egy játék se adta ezt vissza. Hogy érzem a játékot.Kár hogy réteg mert í-gy nem biztos hogy jön folytatás. Miles Pókemberel nem játszottam, nem tudom lenne-e akkora különbség az ps4 pro original pókember és a ps5 MM között hogy megérje?...
#77
#76: Reméljük egyszer majd mindenki megtanulja elválasztani az ocsút a búzától.;)
#76
#75: Ön egy igazi árja.
#75
#74: Nem értek hozzá,Nintendom van csak.
#73
#69: Bár éveken át küzdött (jó,csak most regisztrált tudjuk),de ebből a Saulból is Pál lett,megtért végre.
#71
#68: Hát full HD tv mellé tényleg nem feltétlen kell rohanni nextgen konzolért. Én se azért váltottam mert százával áltak a játékok amikhez kell, csak az X-nek lett helye, van BC szóval nem “bukok” semmit, időben rendeltem, és meg nem bántam. Már csak az SSD miatt is jobb az élmény. És azért a frissített game-ek is jobban néznek ki. Ez is egyéni preferencia kérdése hogy kinek mi az a pont amikor már úgy érzi érdemes váltani….
#70
#67: Miért szar? Kérlek fejtsd már ki részletesen!
#69
#67: Végre magadévá tetted az igazságot.
Üdv közöttünk testvér.
#68
#64: Én szerintem ha kibírja a PS4-em akkor megvárom a slimet vagy akár milyen új verzió is fog kijönni késöbb PS5-ből. Úgy sincs se felhozatal se semmi amiért én futnék a bóltba előrendelni. Nah meg + TV is kell hozzá és jelenleg teljesen elégedett vagyok a mostani Full HD TV-mel. Kell a francnak az új gen jelenleg.
#66
#65: És ? Minderről IS van video

https://youtu.be/4Es97V0j-zY
#65
#64: Persze én tévedek, néktek van igazatok.
Azért ez nem hinném hogy ez hazugság, de lehet hogy az, mert én linkeltem.

https://www.youtube.com/watch?v=MRCokniOHzM&t=14s
#64
#63: Öten ? Azta. Mondjuk azért ez messze van a “tervezési hibás, gyorsan csinálni kell valamit”-től. Egész biztos box-ból is jön majd revízió. Én nem mondom hogy ne várjon akinek nem sürgős, csak azt hogy mindig mindenből jön jobb később…. Ezt mindenki döntse el maga.
#63
#33: Itt olvastam + erre a hírre kb. min 5-en reagáltak a youtube-on.

https://www.gamestar.hu/hardver/ujratervezik-a-ps5-ot-de-nem-ugy-ahogy-gondolnad-293948.html
#62
#56: Gecc, most esett le mire volt ez "válasz", már teljesen elfelejtkeztem róla XD
#61
#58: Ha pöstre keveredek megejtem a dógot ;-)

#60: nyugalom már, még a végén agyvérzést kapsz egy kis online unaloműzés miatt XD
#60
#57: Ja értem, ok akkor az vagyok akinek gondolsz, leszarom, mindenesetre ennyit a hazugságokról, ha nem egy troll kisgyerek lennél egy szaros gamer fórumon aki irigységében hazudozást haluzik és az sem elég neki ha saját kecóban direkt mai dátummal lövök neki képeket még tán fel is hívnálak de jelenleg tátott szájjal sétálsz a faszerdőben, nincs mit tenni meghagyom neked a további kiscsoportos szintet amit képviselsz. Ikszdé.
#59
Mire elèrhetővè válnak a masinák gond nèlkül, az addig már megjelent játèkok árai is lejjebb mennek a használt piacon, vagyis nekem csak jó lesz.
Rèszemről nincs itt semmi problèma.

Azt sem èrtem minek feszengeni, úgysincs olyan játèk ami meghajtaná a ps5-öt.
Ráèrünk.