Resident Evil: Village - túl a hárommillión

Egy hete sincs, hogy hozzáférhetővé vált a Residen Evil-sorozat legújabb darabja, de máris hárommilliónál több példány kelt el belőle. Ezzel nemcsak alátámasztja a Capcom elvárásait, de máris jobban szerepel, mint az elődje ugyanennyi idő alatt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#17
#16: Ilyen véleményt én is több helyen olvastam, amiben a harcrendszer kicsit negatívumnak mondják. Én azt vettem észre, hogy olyan, amilyen volt, de nem tudom, hogy akinek nem jön be, az melyik részhez viszonyít, vagy melyikekkel játszott. Lehet, hogy nem az a bajuk, hogy sok skuló kell az ellenfelekbe hardon, hanem, hogy sok skuló kell beléjük normálon? De valaki hiányolt már itt full gore trancsírozást és csonkolást is belőle. Minden esetre biztos vannak ennek fokozatai, de semmi nem lehet tökéletes.
#16
#1: Ja és a támadásuk kb. 3x olyan gyorsra van állítva. Ez főleg az íjászoknál feltűnő.
#15
#1: Csak úgy kíváncsiságból, melyik fokozaton játszottál? Hardcore-on meg Village of Shadows fokozaton teljesen máshogy viselkednek az ellenfelek. Standarden csak sétálnak meg néha futnak. Hardcore-on rendesen sprintelnek, vetődnek, kitérnek a lövések elől, körbekerítenek. Az alap lycan 2 harapásból megöl, és kell bele 15 golyó a pisztollyal. És nem utolsó sorban, nem tudod kilőni a fegyvereket a kezükből, de azt hiszem még lelassítani sem tudod őket.
#13
#12: Nagyon pereg az inglis:D amúgy tök jó lenne pedig ha dobnák a prevgent, ha valamivel, hát a Frostbite-tal elég faszán lehetne promózni, hogy mit tartogat a jövő látvány terén. Na de ha nem ez, majd a DA4 megmutatja.
#12
#11: Igen , rosszul emlékszel

"Battlefield 2021 will be available for "current gen and next gen", according to EA CEO Andrew Wilson"
#10
#9: Mondjuk az ha nem jönne totál érthető lenne ,mert ott állítólag nagyon ráfekszenek a next gen dologra..
#8
#6: Ez pcn is játszható még integrált szarokkal is, amiknél az xbox one és a ps4 sokkal erősebb. Így nem igen kellett sokat butitgatni rajta hogy fusson a régi gépeken.
Az meg alap hogy sok game jön ps4re meg onere mivel az új gépekből ezek töredéke fogyott csak..
#6
#4: Félre értelmeztem azt hittem,csak konzolokról van szó.
De az okfejtésem ettől még jó,mert jóval kevesebb fogyott volna,ha nem adják ki az előző generációra.Mert ugye először arról volt szó,hogy arra már nem érkezik.
#5
#3: Ezt hogy érted?? o-0
#4
#3: Az biztos hogy főleg hogy csak steamen lassan 1 millánál tart... Ilyen hülyeségeket honnan tudsz írni nem is értem
#3
Na ezért lett ez kiadva a régi konzolokra is,ha nem így tettek volna most súrolnák az 500 ezret kb! És azért nem mindegy hogy teljes áron 3 milla vagy csak a töredéke!
#2
#1: Bizony, a harc nem túl erős szegmense a játéknak, minden más rendben van.
Viszont most így újrajátszva a re 7-et, szerintem az parább, brutálisabb lett. (Kivéve a 8ban a babaszörny, na az elmehetne Silent Hillbe is)
#1
Nagyon meg is érdemli. Szuper jó lett tényleg.
Egyetlen egy pont van ami érthetetlenűl középszerű a harc rendszer.
Egyáltalán nem rossz, sőt... csak olyan hiányérzete van az embernek, hogy lehetne okosabb, reagálhatnának a zombik a lövedékekre. pl ha meglövöm a kezét amivel csap akkor megszakítom a támadást a nagyobb erejű fegyverek szét tépik a dögöket stb.
Itt meg robbanásra csak úgy repkednek egy kicsit aztán úgy ahogy van pofára esnek... . Ha bele tettek volna valami mechanizmust ami kicsit dinamikusabbá teszi ezt a részt is akkor 10+ játék.