Friss posztereken a Black Widow karakterei

Fekete Özvegy saját filmjéig már csak két hónapot kell várnunk, ennyi idő pedig épp elég arra, hogy a Marvel marketingesei még reklámozgassanak egy kicsit. Ezúttal hat új karakterposztert kaptunk.

Egyévnyi halasztgatás után két hónap múlva végre moziba (és Disney+-ra) kerül a Fekete Özvegy, Natasha Romanoff szólófilmje, amely az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között foglal helyet. Ebben Natasha kénytelen szembenézni a múltjával (amint ezt a legutóbbi előzetes is egyértelművé teszi), miközben a Taskmaster jelentette fenyegetéssel is le kell számolnia – ebben pedig szokatlan kis „családja” is a segítségére lesz.

Míg a július 9-i premiert várjuk, a Marveltől kaptunk egy csokor karakterposztert. A Scarlett Johansson alakította Natasha mellett saját promóképet kapott Florence Pugh Yelenája, David Harbour Red Guardianje és Rachel Weisz Melinája. Eddig nem sokat látott szereplőként csatlakozik hozzájuk O-T Fagbenle, akit a filmben Mason néven láthatunk majd viszont, illetve Taskmaster is befigyel, igaz, az ő megformálója továbbra is rejtély.

0 komment - szólj hozzá!