WWE 2K22 - jönnek a fejlesztői videonaplók

  • Írta: gorien
  • 2021. május 11.
  • Teaser
Link másolása
A 2K és a Visual Concepts a WWE 2K22 bejelentésekor hitet tett amellett, hogy az új játék marketingkampányába szeretné jobban bevonni a rajongókat, ezért fejlesztői videonapló-sorozatot indít, amelyben bemutatják a játékkészítés folyamatát.

Kereken egy hónappal ezelőtt, a Wrestlemania 37 során fedte fel a 2K a WWE-sorozat legújabb részét, amely egyéves kihagyás után veszi fel a széria fonalát. A WWE 2K22-ből eddig kizárólag egy rövid kedvcsinálót láthattunk (amely megerősíti Rey Mysterio, Cesaro és a RAW aréna szereplését), de a Visual Concepts és a 2K megígérte, hogy igyekszik minél nyitottabb lenni az alkotás folyamatával kapcsolatban.

Erre a megoldásuk, hogy az elkövetkező hetekben számos fejlesztői videonaplót tesznek közé, hogy minket kézen fogva mutassák meg, hogyan is zajlanak a munkálatok. Ezt harangozta be most Lynell Jinks, a széria kreatív igazgatója, igaz, az egyelőre nem hangzott el, hogy pontosan mikor számíthatunk a videonaplókra. Ami viszont ismert, az a WWE 2K22 szlogenje, miszerint: „Because it hits different, y'all.”

A kiadó mindenesetre azt javasolja, hogy kövessük a játék közösségi médiás felületeit, ha mielőbb értesülni szeretnénk az új infókról, így például arról is, hogy a WWE 2K22 mikor és milyen platformokra fog megjelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...