4K-t és szemkövetést hozhat az új PlayStation VR

Noha a Sony még nem árult el túl sok konkrétumot a következő generációs PlayStation VR-ról, ha hihetünk az UploadVR értesüléseinek, ígéretes eszközön szorgoskodnak a japánok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#4
#2: Hát felbontásról beszélnek és nem a játékok grafikájáról. Nyilván ki lehet majd hozni belőle jó dolgokat, de szerintem a VR játékok grafikája nem fogja agyonfejlődni magát, hogy úgy mondjam. Persze most is vannak olyanok, amik jól néznek ki és az azért adott, hogy VR-ben egy teljesen alap módon megcsinált kvázi bármi is nagy élmény és nem kell next-gen grafikának lennie, hogy működjön.
#3
Szemkilövetést olvastam a főcímben, nyilván kevesebb napi politikai kontentot kellene fogyasztanom. :D
#2
Ezek mindig vicces dolgok amikor az alap gép de birja a real 4kt rendesen de itt majd párba tolja majd... Bár ha ugy oldják meg hogy látsz 1 méter területet a többi 2 pixeles paca megoldható lesz :)
#1
Kiváncsi vagyok mennyire működhet ez a foveated rendering dolog, mekkora lehet a késleltetés. De ha ügyesen megoldják, én a sima pc-s játékoknál is örülnék ilyesminek. Bár gondolom ott ha valaki nem 20 centiről, mozdulatlanul nézi a monitort akkor annyira nem egyszerű a dolog.