A Quick Resume-on is javít az új Xbox-frissítés

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 12.
  • Letöltés
Link másolása
Vadonatúj frissítést kaptak az Xbox Series-konzolok, ami többek között a Quick Resume funkción is javít egy keveset. Az update szintén magával hozott egy új dinamikus hátteret, amivel retró hangulatba öltöztethetjük a konzolt.

Nem maradnak májusban sem rendszerfrissítés nélkül Xbox Series X/S-tulajok: a Microsoft a legutóbbi update-ben főleg a Quick Resume-on csiszolt, aminek köszönhetően javultak a töltési idők és a funkció megbízhatósága is. Ezek mellett pedig most már külön jelzést kapnak azok a játékok, amik támogatják az említett fícsört, illetve mostantól külön csoportba is szedhetjük őket.

A frissítés egy új dinamikus hátteret is hozott magával, ami az eredeti Xbox zölden pulzáló háttéranimációjával dobja le a nosztalgiabombát a konzolra. A háttér Tom Warren, a The Verge szerkesztője szerint csak az Xbox Insider programban résztvevők jussa, de a visszajelzések alapján bárki bekapcsolhatja a zöld mámort a konzolon.

A rendszerfrissítés után most már a családi beállításokon belül lehetőség lesz játékonként megszűrni, hogy melyik cím esetében legyen hozzáférés a multiplayerhez. Emellett pedig Xbox-applikáció is jobb lett Android és iOS platformokon is, ahol például az achievementek fül új statisztikákkal bővült, de immáron arról is kaphatunk kiemelt értesítést, ha a barátaink online vannak.

1.
1.
nemfontos
Az s -t legalább kapni is lehet... a normális gépekkel ellentétben. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...