Tizenhat percig mozog a New World

Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.

Az Amazon Games Studio, miután a Crucible csúfos véget ért, kicsit visszább vett a sebességből, és a másik nagyágyúnak szánt játékát, a New Worldöt is többször elhalasztotta – legutóbb a tavaszi megjelenést írta át inkább nyárira. Hír is kevesebb érkezik az MMO háza tájáról, a minap azonban a GameSpotnak lehetősége volt kipróbálni a játékot, amelyről egy 16 perces gameplayt is közzétettek.

A videón az Excavationt láthatjuk (név szerint az Amrine Exvacation nevű dungeont). Ez egyike a játék nyújtotta csapatalapú küldetéseknek, amelyben Aeternum világának eltemetett titkai után kutatunk, egyre mélyebbre és mélyebbre jutva a különféle kazamatákban – más MMO-khoz képest itt kicsit feldobja a csapatalapítást, hogy nincsenek kijelölt kasztok, tehát valamivel nüánszoltabban kell biztosítanunk, hogy társainkkal kellőképp kiegészítjük egymást.

A New World megjelenése a jelenlegi helyzet szerint augusztus 31-re várható.

4 komment - szólj hozzá!