Tizenhat percig mozog a New World

  • Írta: gorien
  • 2021. május 12.
  • Videó
Link másolása
Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.

Az Amazon Games Studio, miután a Crucible csúfos véget ért, kicsit visszább vett a sebességből, és a másik nagyágyúnak szánt játékát, a New Worldöt is többször elhalasztotta – legutóbb a tavaszi megjelenést írta át inkább nyárira. Hír is kevesebb érkezik az MMO háza tájáról, a minap azonban a GameSpotnak lehetősége volt kipróbálni a játékot, amelyről egy 16 perces gameplayt is közzétettek.

A videón az Excavationt láthatjuk (név szerint az Amrine Exvacation nevű dungeont). Ez egyike a játék nyújtotta csapatalapú küldetéseknek, amelyben Aeternum világának eltemetett titkai után kutatunk, egyre mélyebbre és mélyebbre jutva a különféle kazamatákban – más MMO-khoz képest itt kicsit feldobja a csapatalapítást, hogy nincsenek kijelölt kasztok, tehát valamivel nüánszoltabban kell biztosítanunk, hogy társainkkal kellőképp kiegészítjük egymást.

A New World megjelenése a jelenlegi helyzet szerint augusztus 31-re várható.

4.
4.
Zuzmo
#2: A szalmakazalból termelődő zombikra gondoltam például, vagy a haláluk után eltűnő ellenségekre. Se vér a padlón, se ragdoll, de még árnyékaik sincsenek a karaktereknek.
3.
3.
hedzsooo
Ami nekem nem tetszett egyedul ebben az elozetesben, hogy vegig 1etlen helyszinbol adtak izelitot, raadasul az az 1etlen helyszin is elegge szerencsetlen modon lett kivalasztva. Ennel mezeibb/kevesbe emlekezetes dungeon-t nem is mutathattak volna....
2.
2.
hedzsooo
#1: Usznia kellene a felhoknek az egen hozza, vagy pl. rezegnie a faknak, aljnovenyzetnek a szelben, vagy mire gondolsz? Ezd mind megvan benne, persze itt nehez lenne latni, mivel vegig 1 barlangrenszerben/dungeon-szerusegben haladnak csupan..

A kinezetevel, + a statikajaval/dinamikajaval semmi gond nincsen, ha bukik, akkor tuti nem azon fog majd, nuff said
1.
1.
Zuzmo
Én nem értek az MMO-khoz, de ez nem tűnik elavultnak? Vagy a műfaj miatt kell ennyire statikusnak, sterilnek lennie az egésznek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...