Tizenhat percig mozog a New World

Az Amerika felfedezésének korát és a varázslatot keverő New World az Amazon Game Studios nagy dobása hivatott lenni. A nyári megjelenésig még van idő, de most hosszabban is belenézhetünk az egyik csapatalapú küldetésbe.
  • Írta: gorien

Kommentek

#4
#2: A szalmakazalból termelődő zombikra gondoltam például, vagy a haláluk után eltűnő ellenségekre. Se vér a padlón, se ragdoll, de még árnyékaik sincsenek a karaktereknek.
#3
Ami nekem nem tetszett egyedul ebben az elozetesben, hogy vegig 1etlen helyszinbol adtak izelitot, raadasul az az 1etlen helyszin is elegge szerencsetlen modon lett kivalasztva. Ennel mezeibb/kevesbe emlekezetes dungeon-t nem is mutathattak volna....
#2
#1: Usznia kellene a felhoknek az egen hozza, vagy pl. rezegnie a faknak, aljnovenyzetnek a szelben, vagy mire gondolsz? Ezd mind megvan benne, persze itt nehez lenne latni, mivel vegig 1 barlangrenszerben/dungeon-szerusegben haladnak csupan..

A kinezetevel, + a statikajaval/dinamikajaval semmi gond nincsen, ha bukik, akkor tuti nem azon fog majd, nuff said
#1
Én nem értek az MMO-khoz, de ez nem tűnik elavultnak? Vagy a műfaj miatt kell ennyire statikusnak, sterilnek lennie az egésznek?