Stratégiai játékként támad fel a Csillagkapu

Megvallva az őszintét, nem mostanság láttunk utoljára bármit, ami a Csillagkapuhoz kapcsolódik. A CreativeForge Games mégis előveszi a franchise-t, hogy Stargate: Timekeepers címmel valós idejű stratégiai játékot készítsen hozzá.
  • Írta: gorien

Kommentek

#15
Ízlések és pofonok, nekem például ez sorozat benne van a top5ben. Persze nem hibátlan, vannak benne technológiai ellentmondások, de összességében rendben van.

A Universe sem volt rossz, bár nekem a fő történetszál nem tetszett, mivel olyan kérdésre keresték a választ, amit nem tudtak volna megadni. Inkább maradhattunk volna hasonló stílusban a Tejút galaxisban.
#14
#13: Èn a règi sorozatból láttam gyerekkènt talán 1-2 èvadot.
Az meg már nem most volt, nem is találkoztam a csillagkapuval semmilyen formában sem, ebből gondoltam hogy kampó lett neki.
#13
#7: Biztos van, csak ugye úgy hogy lehet egy sorozatért hosszú távon rajongani ha készítenek belőle új részeket. Persze vannak klasszikusan jó többször újranézhető sorik, csak utána kicsit keserű útóíz van, hogy miért nem folytatják.

#12: Universnek az volt a gondja, mire beindult volna normálisan a történet addira elkaszálták, meg túl sok hangsúly volt a karakter drámákon.

Szerintem.
#12
a universben valamennyire nézhető volt mert szerepelt benne egy nagyon nagy csöcsű csaj de ennyi pozitív volt az egész stargate-ben
#11
#7: Hogyne lenne szerintem zseniális sorozat.
#10
Ez ilyen "straight to DVD" lesz, csak jatekban? :D Ennel rosszabb/olcsobb/fantaziatlanabb figyelemfelkeltot nem is keszithettek volna mar hozza.
#9
#6: +1 XD :D
#8
#7: Nemt'om... Mije', a Star Wars-nak, v. a Marvel-eknek/DC-nek van meg?
#7
Èn azt hittem a Csillagkapu már règ a feledès homályába merült.
Egyáltalán van mèg rajongója?
#6
Megvallva az őszintét? Honnét jönnek a cikkíróitok? Mucsaröcsögéről?
#5
hetes evzar kodolva! * wc lehuzas hang + felbuggyano viz hangja *
#4
Hetes szimbólum tárolva. :D
#3
#2: Ha olyan lesz, mint a Gladius részemről kuka.
#2
Egy jó kis xcom szerű stratégiai játék jó lenne belőle, de ugysem az lesz
#1
Aztaaaa, ebből sokat láttam!!