Több mint 25 belsős játék készül a Sonynál

A PlayStation 4 rengeteget köszönhetett a SIE kiváló belsős fejlesztésű játékainak, és úgy tűnik, ez nem lesz másképp az új generáció esetében sem. Jelenleg több mint 25 first-party cím áll fejlesztés alatt a kékeknél.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#3 : DDDDDDDD Besírtam. XDDD

Ha ez egy hírdetőtáblán lett volna a Witcher 3ban, akkor fel lehetett volna venni az Említésre sem méltó questet. A térkép különböző pontjairól kellett volna összegyűjteni a PS pakli leggyengébb, akarom mondani említésre se méltó lapjait.
Démoni lelkek, Sexboy, A visszatérő, A Morális, Asztronauta kegyetlen játékai, Aljas Lombax ésatöbbi.

#1 Nincs PS5öm, de őszre nagyon jó lenne begyűjteni. Én nem játszottam a régi Demon's Souls-zal így tutkó h hatalmas élmény lesz, a Sackboy is ott van a top listámon és a most kijött Returnal is. A Marvel cuccok nem a zsánerem, de a Ratchet biztos kjó lesz.
Rengeteg szabadidő hiányában nekem bőven elég lesz ennyi is a többi megjelenés mellett (Resi Village, Outriders, Kena, FF7 intergrade, hamarosan Atomic Heart stb - a Biomutanttal nem tudok várni :D ) sőt... még több is mint kéne.
Nem tudom te mire gondolsz az 'igazi játékokkal' kapcsolatban. A blockbusterek és ennyi? HZD, God of War, Stalker2, Hellblade2, Dying Light2 stb? Szegényes lenne a játékipar ha csak ezek léteznének :/ És természetesen nem csak Sony ex játékokkal lehet nyomatni, bőven van miből válogatni.
#3
2010.05.14/ 001 Rendelet

30 évre visszamenőleg kihirdettetik, hogy egy új videojátékkonzol generáció megejelnése utáni játékokat ez után két csoportra osztjuk:

- Az első csoportban az úgy nevezett "említésre sem méltó" játékok vannak;
- A másodikban pedig a konzol megjelenésétől számított 1-1,5 belül megjelenő címek, amiket *igazi játékok*-nak hívunk.

És mivel ez a törvény, ezért ez így is van és mindenki köteles elfogadni. Mondd el ezt az ismerőseidnek is és meg fogják érteni azonnal ők is.
#2
#1: Most írtad le b@zdmeg. Nem érted amit írsz? Nem értem.
#1
Konzolgeneráció megjelenések után mindíg 1-1,5 évvel jelennek meg az igazi játékok.
Kifejtené ezt valaki,h megértéssem ezt ismerőseimmel? Köszönöm.