Visszatérhet a Mass Effect 3 multija, ha van rá igény

Napokon belül kézbe vehetjük a Mass Effect: Legendary Editiont, de ahogy azt a BioWare előre leszögezte, a csomag nem tartalmazza majd a Mass Effect 3 többjátékos módját. Elképzelhető, hogy ez a jövőben megváltozhat.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
Nekem személy szerint bioware csalódás vonat mass effect 3-mal és dragon age 2-vel indult el. Nem, nekem nem csak 3 végével volt bajom ha nem az egész játékkal.

Azonban a multi meglehetősen szórakoztatóra sikerült, egy le egyszerűsített horda mód gow 3-ból. Platina fokozaton meglehetősen nehéz, és grindolos multiplayer, de nem rossz.

Én őszintén örülnék, ha kimászna a sírból. Meg az epic game storon a simát ingyen osztogatnák, hogy haverokkal is lehessen együtt játszani.
#3
#2: Perszehogy nem. De az EA marketinghadjáratát nem lehet nem észrevenni, csak hogy újra eladjanak valamit, ami (részben) utoljára sikeresen működött a Biowarenek.
#2
#1: Hát amennyi multi game van a piacon, nem hinném hogy ez hiányzik a népnek, de persze az hogy itt nincs komment még nem bizonyít semmit.
#1
Ha abból indulok ki, hogy fél napja kint van a hír egy árva komment nélkül, akkor azért annyira nagy igény nem lehet rá...