Google: a Stadia él és virul

A Stadia körül az elmúlt hónapokban csapongtak a hírek: miközben a Google számtalan új játékot ígért a platformra, a saját fejlesztőstúdióit bezárta. Nate Ahearn interjúban mondta el, hogy a Stadiát nem kell félteni.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
#7: De, de szerintem ő még akkor próbálta ki amikor 720p volt.
#7
#4: Nem most vált(ott) a PS Now 1080p-re?
#6
#3: "Addig amig korrekt dolgot raknak le az asztalra"

Akkor itt el is jutottunk oda hogy okkal kerüli ezt a szart aki csak teheti, mert a szolgáltatásuk minden csak nem korrekt.
#5
Zsugori cég, ocsmány rendszerrel.
#4
#3: Persze, hogy jobb minőségben streamelnek, mint a ps now 720p-je, de nekik ez nem is a fő profiljuk. Gagyi szolgáltatás ez a stadia a platformkötöttségükkel, az árazással, meg ugye azzal, hogy veszíted is az összes megvett játékodat ha bezárják a részleget, amit a google előszerettel eljátszik.
#3
Egy jatekot vettem anno. Kiváncsi voltam milyen. A Darksiders genezist próbáltam ki. A kontroller tamogatasuk korrekt, ps4 joyyal jatszottam. Pcn 100MB/s nettel. Ez itt csak marketing. Élniük kell nekik is. Addig amig korrekt dolgot raknak le az asztalra, és az emberek egy olyan szolgaltatast élvezhetnek ami stabil, jó játékokkal, addig én magasról leszarom ki vezeti a cégüket, vagy mikor mennek wcre, vagy éppen szokták e az orrukat piszkálni. Egyébként sokkal jobb minőségben streamelnek mint a PS NOW. Tapasztalat. A cikk írójának annyit üzennék, hogy a nagy büdös semmiről mi a faszt kell írni?
#2
:/ (X) Doubt
#1
Persze hogy ezt nyilatkozzák, naná. Én maradok részemről továbbra is a felhős szolgáltatók közül az NVidia-s GeForce NOW-nál. Az legalább ha egyszer mégis besül, a játékaim ugyanúgy megmaradnak és játszhatóak lesznek utána is Steamen, Epicen keresztül... Meg majd 2x veszek meg 1 címet hogy játszhassam streamelve is, persze... :D