Többé nem opcionális a cross-play a Gears 5-ben

Néhány napon belül befut a Gears 5 legújabb frissítése, amely az Operation 7 nevet viseli. Kapunk új karaktereket, egy új pályát, de az egyik legfontosabb változás az lesz, hogy többé nem kapcsolhatjuk ki a cross-play funkciót.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
#8: A konzoloshoz viszont simán veszed a boltban az aimbot-ot a polcról. Egy újabb konzolos tündérmese, hogy ott nincsen csalás, de ha már egyszer ki lehet mondani, hogy minden PC-s csaló, akkor azt is, hogy minden multis csaló.
#8
#7: A Gears5-nek annyira szar a csalásvédelme hogy még reshade-el sem futtatható.
#7
#3: Akik a crossplayt lövik ki az a totál érthető ki akar csalokkal játszani? Sajnos így rá lesznek kényszerítve az emberek.
#6
Valószínűleg akkorát esett a playercount, hogy csak így tudják fent tartani a gyors matchmakinget.. szomorú
#5
#3: "csak a csalók (pcsek)"

Köszi minden PC-s nevében.
#4
#3: Valamit felreertettel, itt arrol van szo, hogy ezentul mindig egyutt lesznek a pc-sek es xboxosok, nem arrol hogy kulon rakjak oket..
#3
#1: Itt egy ms címról van szó ahol nincs több konzol csak a csalók (pcsek) és az xboxosok. Totál érthető hogy lelövik mert senki akar csalókkal multizni.. Pcre is kitalálhatnának már valami legalább olyat mint konzolokon ha ott léteznek csalók kb hibahatár szinten ha van a számuk
#2
#1: Undorító!
#1
Ameddig a crossplay opcionális, addig jó. De az ne legyen már a jövő trendje hogy kikapcsolhatatlan lesz, gyakorlatilag a konzolos multiplayer halála lesz.