Rekordbevétellel zárta az évet a Square Enix

Közzétette az aktuális éves üzleti jelentését a Square Enix, amiből kiderült, hogy mind a Final Fantasy VII Remake, mind a Marvel's Avengers olyan jól hozott a cég konyhájára, hogy ennek köszönhetően rekordbevételt könyvelhettek el az idén.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#12
#3: Jelentem, én ismerem az eredetit, és nagyon jól sikerült játéknak tartom a remake -et. Gyakorlatilag újraépítették az eredeti játék első harmadát. Nekem nagyon tetszett. Nem tudom hogy te kikkel beszélgetsz erről, és hogy nekik mi a problémájuk a programmal, de nem bánnám ha részleteznéd egy kicsit, hogy jobban megértsük.
#11
#8: Én még úgy is dícsérem, hogy szerettem az eredetit is.
#10
#6: Tehát, ha ezeknek a te általad említett embereknek nem tetszik, akkor sz@r. Aha, értem!
#9
#8: Rendben van, de akkor majd oszd meg velünk is, hogy szerinted milyen volt.

Nyilván nem lehetett olyan pocsék, mint az Avengers, de a szemellenzők néha nem ok nélkül kerülnek fel. Ahogy levettem, nem kifejezetten az volt a baja az ismerősömnek, hogy bármi változott, hanem hogy az egész szellemiség változott és ezzel együtt a megvalósítás is jó játékról gyengére, ill. a játék elejétől kezdve lejtőn van lefelé a színvonal.
#8
#6: Leszögezem én még nem játszottam vele mert mikor kijött már nem volt Ps itthon a PS5-re meg 1 hónap mire jön a bővített. Viszont én pont az ellenkezőjét hallottam vissza olyan emberektől akik nem átlagos konzolosok és a 30-as 40-es korosztály finnyás részlegét bővítik.:)
Inkább az a jellemző hogy két dolog miatt szapulja egy csekély kisebbség, az hogy nem a teljes FF7 sztori van benne illetve az hogy a harcrendszert megváltoztatták az eredetihez képest. Aki viszont nem visel eredeti FF7 szemellenzőt mind dicséri. Kasszasiker, hivatalos kritikusi és játékosok által is kritikai siker, erre a FF7 rajongók hápogásán túl elég nehéz azt állítani hogy fos. Kíváncsi leszek, az eredeti FF7-et életemben háromszor toltam ki egyszer az Emeraldot is levágva.

Viszont a Marvel játék, na az temetni való amit sajnos a név eladott pedig az előzetes beta gameplay és szivárgások alapján is lehetett tudni hogy egy bóvli lesz.
#7
#6: Leírod, hogy nem arról van szó, hogy kinek tetszik, majd azzal jössz, hogy akikkel beszélték róla (persze ezzel a PS ex-szel se játszottál), azok szerint gagyi. Enyhe önellentmondás.
Vagy a beszélgetőpartnereid akkora tótumfaktumok, hogy amit mondanak, az úgy is van és másnap már a heti közlönyben kell keresni a bölcsességeiket?

Érvnek annyi hangzott el, hogy
#1 "ötlettelen", ami lol. A harcrendszer igencsak egyedi és a világ is érdekes.
#2 "ronda" Hát... nem az :D.
#3 "futkosós" What???!

Szegény játék, most jól megkapta :).
#6
#5: Itt valamit lehet, hogy rosszul értelmeztél, mert sem arról nem volt szó, hogy kinek tetszik, sem pedig arról, hogy bármit is el kell fogadni. Akikkel beszéltem róla, nem kellett őket külön megkérdezni, hogy mi van a FF7-tel, maguktól mondták el, hogy gagyi a játék. És ezek nem olyan emberek, mint az átlag konzolos, hogy az a legjobb neki, amit éppen megvett használtan.
#5
#3: Miért olyan nehéz elfogadni, hogy másnak tetszik, vagy éppenhogy nagyon tetszik, mint pl nekem is?!?
#4
#2: :)
#3
#2: Kérdezz már meg valakit arról a hasonló című, de semmi köze az FF7-hez, ötlettelen, ronda futkosós játékról, aki játszott vele. Van ahhoz elég PS-es ismerősöm, hogy két ex között a szenteltvizet is leszedték erről a szarról. Totál csőd.
#2
#1: Igen, a FFVII Remake akkor "foshalmaz", hogy az év RPG-je lett a Game Awards-on. Amit persze nem kell készpénznek venni, de na...

Jaj, bocsánat, most láttam, hogy kinek a kommentjére válaszolok (Mr PéeSExegyenlőségjelFoshalmaz), akkor minden világos. Ezek szerint nem segített a dilidoki.
De akkor is, itt a hétvége, ne legyél ennyire keserű.
#1
Nem jó, ha ez a két végképp foshalmaz játék sikeres, mert akkor ilyen lesz a többi is