Így fut a különféle platformokon a Biomutant

A Biomutant megjelenésére várva nem kell, hogy meglepetésként érjen benneteket az, hogy mégis hogyan fut majd PC-n vagy az előzőgenerációs konzolokon a játék. A THQ Nordic és az Experiment 101 egy videótrióval demonstrálja ezt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#7
#6: +1
#6
#4: nekem is feedback nélküli button mashingnek tűnik a harc, és az ütéshangok olyanok mint egy öregember vizes szellentései
#5
#4: A harcrendszernek az lenne a lényege, hogy easy to learn, hard to master legyen, de biztos vagyok abban is, hogy ezeken a zöld mezőkön nem a játék legnagyobb csatáit mutatja be a videó. Valóban ki kell próbálni, hogy jó véleményt lehessen róla mondani. Nyilván nem biztos, hogy a világ legjobb rendszere pont ez lesz, de az összkép megítéléséhez még mindig jobb saját kézből tudni, hogy mennyire domináns a harc a játékban és mennyi időközönként kerül rá sor. De igazság szerint, hogy ez a játék nagyot menjen, ahhoz az kéne, hogy a játék többi része, mint hangulat, zene, felfedezés, mind egyben legyen. Hiszen, ha a játékteret nem jól töltik fel különféle tartalmakkal és élményekkel, akkor ez a harcrendszer magában tényleg nem segíthet rajta.

Minden esetre, amit eddig a játékból mutattak, abban nem volt olyan, amitől azt lehet látni, hogy milyen lesz az összkép. Van harc videó, van karakter kreálós videó is, de amiben bármi valós gameplay van, abban inkább végig pofáznak hang helyett.

Kvázi arra vagyok kíváncsi, hogy ez a játék egy jó kis cucc lesz, vagy pedig egy fullos mentolos bukta.
#4
#3: Nekem tetszik ahogy kinéz egyedül a harccal vannak aggályaim így első ránézésre. Ha egy akció orientált játékban én nem érzem azt hogy ahogy ütöm az ellent akkor érzem ahogy eltalálom akkor bukó majdnem az egész. Mert amúgy tényleg egy tipikus sandbox cuccnak néz ki a szokásos szintlépéssel skillekkel gondolom és fő meg mellékküldetésekkel. Csak egy olyan környezetbe rakva amit nem nagyon láttunk ja és patkányokkal :D.
De ahogy te is írtad, majd meglátjuk milyen lesz a hónap végén.
#3
#2: Jó, hát szépnek azért *nem* szép, de egy ilyen BotW kopp dizájnú anyagnál ez elmegy, ha jó a végeredmény. Ha nem jó, akkor pedig hasal.
#2
Hát nemtudom... szépnek szép de ránézésre egy generic akció játéknak néz ki rpg elemekkel és patkányokkal XD. A harc pedig, látványosak a mozdulatok de így videók alapján nem volt "impact" érzete a találatoknak. Szépen forgatta a fegyvert a lény de ahogy eltalálta az ellenfeleket az olyan semmilyennek tűnt.
#1
Azt hittem, hogy már rég kiadták ezt a játékot.... :D