Gameplay traileren a Subnautica: Below Zero

Két nappal ezelőtt, pénteken végre megjelent a Subnautica folytatása, a Below Zero, ami a címéből is kitalálhatóan ezúttal a fagyos tengerek mélyén fog mindenkiben thalassophobiát kialakítani. A megjelenés örömére most egy új előzetes érkezett.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#22
#10: Ja, az is borzasztó fontos rész a játékban hogy az egyik fickó bázison meleg. ( És még ezt is a PDA-n olvasod ) Emiatt tényleg játszhatatlan a game…. Az a baj hogy az egyik “oldal” szélsőségesei mindenben az elnyomást / megkülönböztetést vélik látni, a másik oldalé meg mindenben szándékos “hittérítést”.
#21
#13: Jaja, a kaja,pia ne kelljen. Mikor már belelendültem és egyre mélyebbre, messzebbre tudtam menni folyton csak hátráltatott az állandó hal kajaszerzés.
Ha jól rémlik annyiban is könnyű,hogy ha belenézel a menüben mindig cak akkor bővül amikor már új dolgot kell fejlesztened. Érdemes átböngészni mit kell fejleszteni, mi kell hozzá és az hogy néz ki (pl milyen növényt kell szerezni, hogy néz ki. Asszem a hínárok az üzemanyaghoz kellenek)
#20
#1: Az anyjuk hétszázát! Hogy a csodába is mernek egy új karaktert egy játékban feketének ábrázolni, ráadásul egy fekete ember aki tudós?? Nonszensz, ez már a BLM agymosodája, egy fekete karakternek gyapotszedő szimulátorban a helye!!! Mocskos banda így tönkre tenni egy ilyen játékot, hát hogy képzelik hogy az első rész fehér karaktere...Hoopszi várjunk csak az elsőben is szinesbőrű karakterrel voltunk.:D
Gyerek nem tudom hogy képzeled ebbe az egészbe a BLM-et pusztán azért mert színesbőrű karaktert irányítasz benne még semmi köze nincs a BLM mozgalomhoz, az LMBTQ dolog pedig pláne érthetetlen számomra hogy jön ide hisz a főszereplő fekalányunk nem az eltünt csaját megy el megkeresni hanem a tesóját...:D De hisz ezt te is tudod hisz tudod értelmezni a látottakat sőt azzal is remekül tisztában voltál hogy az előző részben is színesbőrű karakterünk volt.:D

Az amit ide okádtál az nem más mint tömény rasszizmus aminek semmi köze nincs a BLM mozgalomhoz sem semmi máshoz ez csak a te egysíkú buta sekélyes és szélsőséges eszmefuttatásod a semmiről.
#19
#10: Mondanám, hogy bojkottáld és azzal majd megmutatod, de az első részben is afroamerikai volt a főszereplő. Úgyhogy már indirekten támogattad a BLMet.jaj most mihez kezdesz főnök?
#18
#16: Kösz még egyszer.
#17
#10: Ha te azon is fennakadsz, hogy egy játéknak fekete főszereplője van, akkor neked nem a BLM-el meg az aktuálpolitikával van bajod, hanem simán rasszista vagy.
#16
#13: Hali!
Esetleg ha elakadnál, javasolnám ezt a csatornát nagyon jó tutorialt rakott össze a csóka + végigjátszást is csinált a játékból.

ChrissGamePlay (youtube)
#15
#10: Pedig úgy tűnik, hogy nem európai a fickó, inkább egy afro amerikaira hajaz.

https://subnautica.fandom.com/wiki/Ryley_Robinson
#14
Nagyon odabaxós, holnap hozza a futár, az első résszel engem kilóra megvettek ki nem hagytam volna az újabb részt.
Bár egy ideig bontatlan marad mert a HZD-t nem igen tudom letenni.
#13
#12: Köszi a tippeket :)
#12
#6: Ajanlom h probald ki. Ha eloszor tolod inditsd szabad modban. Ez azt jelenti h minden marad a regiben de a kajaval es a piaval nem kell szarakodnod. Igy elkerulod a felesleges monoton gyujtogetest es a felfedezesre osszpontosithatsz. Ha elnem tudsz tovabblepni nezz youtube videokat, de ha felfedezel allandoan es szkennelsz mindent akkor helyben vagy
#10
Nem volt fekete a csávó az első részben. (te mi a f*szt toltál, juj?) Egyébként is semmilyen jelentősége nem volt, hogy kivel mész. Ebben mi az LMBTQ meg BLM ? Kijött kettő, azaz kettő előzetes de semmit nem értettél meg belőle, ami már a te dolgod.
Leírom, hogy 2021-ben nem lehet már aktuálpolitika mentes játékot csinálni, de ezt is nehéz itt egyeseknek értelmezni.
Jah, dráma...az...
#9
#1: De most ez a játék nem pont annak néz ki, ahol azt is pont leszarod, hogy hogy néz ki az embered és azt is, hogy férfi, vagy nő? XD Én hülye meg azt hittem volna, hogy a sztori, meg a lényeg, meg a szinkronhang kell, hogy jó legyen benne. Na mindegy, folytasd csak ezt a narratívát mert meg akarok világosodni és hinni is akarok benne. De már a legelső képsorokban egy kajak fehér robot védi meg a fekete nőt, ezzel egyidőben gyűlölve a színesbőrűeket és a nőket is egyszerre. Be lehetne perelni a játékot több fronton is, hogy miért *nem* elfogadó. Tiszta dráma, Hölgyeim és Uraim.
#8
#1: Hogy mi..? Ebben most mi a BLM meg LMBTQ? Hogy fekete karaktert irányítasz..? Megjegyzem elsőben is fekete volt a csávó, juj.
#7
#4:
Igen,Magyarul jelent meg.
Ám néhány sor angol maradt,valószínűleg orvosolják majd.
Nyugodtan kezdd el!
#6
#4: Én most kezdtem az 1-et, de fogalmam sincs, mit kell csinálni, hiába magyar nyelvű :D
Még sosem játszottam ilyesmivel, csak nagyon vonz ez a vízalatti világ.
#5
#2: Fú, ez jó. Tulajdonképp mindkét oldalnak adtál 1 pofont :)
#4
A leirasban a magyar szoveg nincs benne viszon a magyaritasok honlapjan az van irva h magyarul jelent meg. Ha valaki probalta tudna ehhez szolni?
Nagyon vartam mar. Az elso szerettette meg velem a survivalt, rengeteg oram van benne es meg mindig tudok ujat talalni.
#3
Na itt az első kommandós. Rezgőre állítottad az értesítőt és már ugrottál is miattam ?
Annyira cuki....de felesleges.