Performance móddal erősít a Watch Dogs: Legion

A Ubisoft beharangozta, hogy a hamarosan érkező 4.5-ös javítás többek között bekapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps-es képfrissítés lehetőségét is a Watch Dogs: Legion PS5-ös és Xbox Series X-es verziójában.

Korábban is volt már róla szó, hogy a közeljövőben elhozza a Ubisoft a Watch Dogs: Legionbe a játékosok által régóta kért 60 fps-es módot az új konzolokon, a legutóbbi blogbejegyzésükben pedig megerősítették, hogy már úton van, és a következő frissítéssel élesedik is.

A részletekbe nem mentek bele a franciák, mindössze annyit tudtunk meg, hogy a performance mód PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en lesz elérhető - tehát a Microsoft kisebbik next-gen konzolja ezúttal kimarad a teljesítményjavulásból. Arról sem esett szó, hogy a gyorsabb képfrissítés oltárán mennyit kell feláldoznunk a felbontásból, de több mint valószínű, hogy a ray tracingről le kell majd mondanunk ennél a grafikai opciónál.

A 4.5-ös patch emellett természetesen rengeteg bugot kigyomlál a játékból, illetve a Ubisoft ismét megemlítette, hogy még június vége előtt napvilágot lát a játékhoz a Bloodline alcímet viselő sztori-DLC is, amiben az előző epizódok főhősei - Aiden Pearce és Wrench - irányítható karakterekként térnek majd vissza.

20 komment - szólj hozzá!