Call of Duty: Warzone - félmillió játékost vágtak ki

Amikor egy online lövölde ingyenesen elérhető, az rendszerint biztos recept arra, hogy hamar felütik a fejüket a csalók is. Ez alól sajnos a Warzone sem kivétel, ahonnan már több mint 500 ezer játékost bannoltak a megjelenése óta.

Aki rendszeresen játszik a Call of Duty: Warzone-nal, az sajnos nagy valószínűséggel összefutott már egy-két olyan illetővel, akik az online FPS-ekben előforduló csalásoknak köszönhetően képesek egy teljes játékoslobbi élményét hazavágni. Sajnos a jelenség a játék megjelenése óta él, és valószínű, hogy sosem sikerül maradéktalanul kigyomlálni a bűnösöket, de ez mégsem jelenti azt, hogy a Raven Software ne dolgozna az ügyön.

A battle royale-játékot üzemeltető stúdió nemrég bejelentette, hogy újabb 30 ezer játékost tiltottak ki csalás miatt, ami azt jelenti, hogy a Warzone indulása óta már több mint félmillió csalóra csapott le a banhammer. Eközben számos olyan exploitot sikerült fixálni, amely már egy ideje megkeserítette a játékosok életét (például a végtelen gázmaszkot), mégis akad néhány olyan hiba, ami továbbra is tapaszra vár. Ilyen többek közt az a glitch is, melynek köszönhetően az ügyeskedő játékosok beférkőzhetnek a térkép textúrái alá, hogy onnan várják ki a meccs végét.

28 komment - szólj hozzá!