Még egy évnyi tartalmat kap a SnowRunner

Nagyszerű hírünk van azok számára, akik szeretnek a teherjárművek volánja mögött hóbuckákkal hadakozni. Miközben megérkezett a Snowrunner negyedik szezonja, a Saber Interactive bejelentette, hogy még egy évnyi újdonságra számíthatunk.

Tény, hogy a Snowrunner csak egy szűkebb réteget szólít meg, akiket azonban elkap a játék, azok rendszerint sokáig nem engedik el azt. Nekik szól a mai hír, miszerint a Saber Interactive és a Focus Home Interactive még egy éves bérlettel, vagyis négy további szezonnal támogatja meg a hóban és sárban dagonyázós autós játékot.

A Year 2 Pass pontos tartalmáról egyelőre nem kaptunk részletes leírást, abban azonban biztosak lehetünk, hogy számos új helyszín, jármű és tennivaló vár majd ránk a hidegben, ráadásul a fejlesztők bedobnak majd egy-két ingyenes extrát is. Az ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik szezon a Build & Dispatch, a Haul & Hustle, a Compete & Conquere, illetve a New Expansion névre hallgatnak majd - ezek alapján lehet tippelgetni arra, hogy mire is várhatunk.

Igazán jó most a SnowRunner rajongójának lenni, hiszen éppen most érkezett meg a játék negyedik szezonja, a New Frontiers, amellyel párhuzamosan megérkezett a Nintendo Switchre szánt port is.

2 komment - szólj hozzá!