Days Gone - befutott a PC-s launch trailer

A mai napon PC-n is elszabadult a zombiapokalipszis, így jobb, ha teli tankoljátok Deacon St. John vasparipáját. A megjelenéshez kaptunk egy utolsó előzetest is, amely elsősorban az ultrawide monitorosok előtt biccent fejet.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#12: +1 Nekem megvan ps-en, de gondoltam kiprobalom az eger-bill kombot, mert azt sokkal jobban szeretem. De ment a refund, pont az emlitett okok miatt.
#11
#10: Miért lenne fura? A Days Gone grafikus motorja az Unreal Engine 4, az alatt fut minden platformon.
#10
#9: Szerintem jól optimalizálták. De most esett le hogy ez még DX11-es. Fura hogy egy exkluzívat erre az API-ra áttudtak hozni. De ha így is jól fut, végülis mindegy. :D
#9
#8
én csak annyi tippet szeretnék adni hogy survival I. módban kezdeni sokkal jobb élményt ad. nincs fast travel, erősebbek az ellenfelek, be kell osztani a tárgyaid az összecsapásokhoz mérten. egy kicsit olyan leszel mint Daryl a walking deadből. mert pl érzel rá késztetést hogy kutasd át a lerobbant autókat az útszélen alapanyagokért, a többi módokban meg mindig tele leszel lőszerrel meg egyéb cuccal
#7
#6: Az elején én is molotovoztam, de rájöttem, hogy az nem annyira fun, úgyhogy inkább csapdásztam, futottam előlük. Másnak is ezt ajánlom.
#5
Gays Done
#4
#3: Ja, ehhez az allando lopkadodasoz, + gyujtogeteshez nem lesz kedvem valoszinuleg majd 50 ora utan mar. Kosz a tippet! :)
#3
#2: A mellékkúldetések elég egyhangúak. Ha csak nem gyűjtesz valamire nagyon, szerintem nyugodtan kihagyhatod őket. A hordák, valamint a nero checkpoint és nero injekciók felkutatásai érdekesek.
#2
1. kuldi (motor javitasahoz) megvolt, eddig tetszik nagyon PC-n. :)
#1
Sajnálom ezt a játékot, mert végtelenül lehúzta a sok tesztelő, akik nem játszották végig. A kezdeti utálat után nagyon megkedveltem. Sajnálom, hogy nem lesz folytatása, biztosan javították volna a mellékküldetések egyhangúságát. Nekem a hordák elleni harc és a story nagyon bejöttek. Jó fordulatok vannak benne és sok váatlan brutalitás :)