Novemberben next-genesedik a GTA V

  • Írta: szlav
  • 2021. május 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Dátumot kapott a Grand Theft Auto V és a GTA Online újgenerációs, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szabott változata. Ezzel hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a Rockstar játéka megélt három konzolgenerációt.

Tudtuk, hogy érkezik, ma viszont hivatalosan is dátumot kapott a Grand Theft Auto V újgenerációs konzolokra szabott változata. Habár a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően ma is elérhető a játék ezeken a platformokon, a Rockstar Games bejelentése szerint november 11-én élesedik a kifejezetten PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re optimalizált verzió.

A teljes játék mellett mindkét platformon elérhető lesz a GTA Online önálló változata (a Red Dead Online-hoz hasonlóan), amely ráadásul ingyenes lesz az újgenerációs konzolokon. Ahogy arról azonban már tavaly nyáron is beszámoltunk, a megjelenést követő három hónapban csupán PlayStation 5-ön lesz ingyenes a GTA Online standalone változata, így aki már az elején szeretne részt venni a netes mókában Xbox-konzolokon, az csak a teljes csomag megvásárlásával teheti majd meg ezt.

Habár pontos részleteket egyelőre nem kaptunk, a Rockstar ígéretei szerint mind a GTA V, mind a GTA Online bővített és minőségileg felturbózott formában érkezik az újgenerációs konzolokra, amiből annyit mindenképp leszűrhetünk, hogy nem csupán grafikai ráncfelvarrásról lesz szó. További érdekesség, hogy a GTA III idén ősszel ünnepli a huszadik születésnapját, ezt pedig a fejlesztők sem hagyják szó nélkül - további részleteket erről sem árultak el, de a GTA Online játékosai biztosan lecsaphatnak majd egy-két spéci újdonságra.

21.
21.
Zuzmo
Sokat kell várni a hatodik részre az igaz, de a Red Dead Redemption 2-t is el kellett valakinek készítenie...
20.
20.
Guba32
#19: Ezek szerint az online-ra nagyobb igény van,mint a single-re,gondolom a mai fiatalok többségének unalmas,ha így megy a multi,lásd még Fortnite pl.
15.
15.
Viktor_The_Best
Mi mar a GTA 6-ot varjuk kedves Rockstar! De orulunk hogy meg 8 ev utan is foglalkoztok a GTA 5-el XD
14.
14.
crytek
#10: Remélem nem fog sokkolni a tudat ,hogy ezt a multi adja el és még el is fogja adni évekig...
13.
13.
GAMEROD
#9: Annyi játék van... hol? Kb. 1 év telt el most is mire kijött egy normális cím.
12.
12.
Neo1989
#10: Ezek azoknak szólnak akinek nincs olyan gépük meg 7-8 genes konzuljuk.
De most kipróbálnák ha lehetne.
11.
11.
Guba32
#6: A Fifának nincs oka az irigykedésre! ;-)
10.
10.
PS4jacksony
Nem unják még ezt a sok remastert ?
2013 óta már az is játszott a játèkkal aki nem akart….
Az ebbe fektetett energiákat már új címekbe kellene fektetni.
9.
9.
Neo1989
#4: Ami hozza a pénzt azt bolondok lesznek. A meg ha nem tetszik, ne vedd meg kész.
Kerüld el, annyi játék van.
8.
8.
GAMEROD
Szerintem már az is unja, aki nem játszott vele. Ennyi bőrt lehúzni valamiről. Lassan 10 éves játék, el kéne már engedni. Persze benne van a toplistákban, de azok olyanok mint a zenei toplisták, senki nem tudja hogy jön össze a sorrend.
6.
6.
Norbiii
Aki jó üzletpolitikát akar az tanuljon a Rockstartól. Olyan ügyesen és jól csinálták a GTA V-el, hogy azt bárki megirigyelhetné. A GTA V története:

Ps3- GTA V
PS4- GTA V
PS5- GTA V

Szép is volt, mikor Ps2re több GTA is jött, és nem akármilyeneknek voltak.
5.
5.
crytek
#4: Amíg kb több bevételt hoz mint egy full új játék nem fogják temetni. Max amikor belátják valóban ideje lenne a GTA 6nak ami megint porondon lesz vagy 10+ évig
4.
4.
Anti4730
Temetnek mar el ezt a jatekot orokre
3.
3.
crytek
Ha nem a rockstar lenne azt mondanám, hogy a mai remastered fénykorban a gta3ból jön egy gta5 engine-es verzió.... De mivel rockstar max az onlineba beletolnak gta3as contenteket azt ennyi :(
2.
2.
Goofey84
Igen leginkább a gta 6 kéne nem a 10 éves ötödik részt reszelgetni
1.
1.
Brenor
Egy GTA 6 trailer is jöhetne. Pont novemberben lesz 10 éve, hogy kijött a GTA 5 legelső trailere.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...