Novemberben next-genesedik a GTA V

Dátumot kapott a Grand Theft Auto V és a GTA Online újgenerációs, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szabott változata. Ezzel hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a Rockstar játéka megélt három konzolgenerációt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#21
Sokat kell várni a hatodik részre az igaz, de a Red Dead Redemption 2-t is el kellett valakinek készítenie...
#20
#19: Ezek szerint az online-ra nagyobb igény van,mint a single-re,gondolom a mai fiatalok többségének unalmas,ha így megy a multi,lásd még Fortnite pl.
#19
#16: Ez csak nekünk gáz (ami őket nem érdekli), nekik az meg hogy a GtA5 be van ez az online a game ipar egyik legjobb pénzügy lépése.
Mondjuk egyszer valamelyik cég kezdéskor is megléphetné hogy az online részt külön adja el a singletől.Akkor legalább a cégek felé is lenne visszajelzés hogy ki az akit csak a single érdekel ki az akik csak a multi. De ez nem az a világ ahol ezek a cégek a vásárlóknak akarnak kedvezni :(
#18
#17: Plusz a játékbeli mikrotranzakciók.
#17
#8: Azért nem engedik el mert a multiplayer eltartja. Hagyják a kisköcsögöket ellepni csalni szétbaszni az egészet. Majd jön a ban hammer, jön egy akció és a sok kis lebanolt köcsög veszi újra és újra. Ennyi a titkuk.
#16
Nagyon gáz amit csinálnak, dehát ezt hozta a multiplayer őrület, emiatt fogyott belöle 145 millió darab. Közben akik arra várnak mikor csurran cseppen egy új rész fasza single playerrel csak várnak és várnak 2 generáció óta miközben ez a szar bagázs lényegében eladja 3 konzolgeneráción át a GTA 5 Pc-s verziójának low majd a ps4 érában medium majd most high (+pár mod) beállítását amiért még van pofa külön pénzt is kérni.
Ez a kép többet mond minden szónál arról amit letettek az asztalra 8 év alatt:
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/861/439/9b8.jpg
#15
Mi mar a GTA 6-ot varjuk kedves Rockstar! De orulunk hogy meg 8 ev utan is foglalkoztok a GTA 5-el XD
#14
#10: Remélem nem fog sokkolni a tudat ,hogy ezt a multi adja el és még el is fogja adni évekig...
#13
#9: Annyi játék van... hol? Kb. 1 év telt el most is mire kijött egy normális cím.
#12
#10: Ezek azoknak szólnak akinek nincs olyan gépük meg 7-8 genes konzuljuk.
De most kipróbálnák ha lehetne.
#11
#6: A Fifának nincs oka az irigykedésre! ;-)
#10
Nem unják még ezt a sok remastert ?
2013 óta már az is játszott a játèkkal aki nem akart….
Az ebbe fektetett energiákat már új címekbe kellene fektetni.
#9
#4: Ami hozza a pénzt azt bolondok lesznek. A meg ha nem tetszik, ne vedd meg kész.
Kerüld el, annyi játék van.
#8
Szerintem már az is unja, aki nem játszott vele. Ennyi bőrt lehúzni valamiről. Lassan 10 éves játék, el kéne már engedni. Persze benne van a toplistákban, de azok olyanok mint a zenei toplisták, senki nem tudja hogy jön össze a sorrend.
#7
#1: Jesszus, hogy telik az idő...
#6
NorbiiiModerátor
Aki jó üzletpolitikát akar az tanuljon a Rockstartól. Olyan ügyesen és jól csinálták a GTA V-el, hogy azt bárki megirigyelhetné. A GTA V története:

Ps3- GTA V
PS4- GTA V
PS5- GTA V

Szép is volt, mikor Ps2re több GTA is jött, és nem akármilyeneknek voltak.
#5
#4: Amíg kb több bevételt hoz mint egy full új játék nem fogják temetni. Max amikor belátják valóban ideje lenne a GTA 6nak ami megint porondon lesz vagy 10+ évig
#4
Temetnek mar el ezt a jatekot orokre
#3
Ha nem a rockstar lenne azt mondanám, hogy a mai remastered fénykorban a gta3ból jön egy gta5 engine-es verzió.... De mivel rockstar max az onlineba beletolnak gta3as contenteket azt ennyi :(
#2
Igen leginkább a gta 6 kéne nem a 10 éves ötödik részt reszelgetni