A Biomutantról dióhéjban

Már csupán egyetlen hetet kell várnunk a Biomutant megjelenésére, így az Experiment 101 csapata összedobott egy előzetest, amelyben kivesézik a különös akció-szerepjáték legfőbb érdekességeit.

Be kell vallanunk, a Biomutant fejlesztőcsapata szinte elvégzi helyettünk a dolgunkat. Az Experiment 101 néhány napja egy olyan videósorozattal rukkolt elő, amelyben a játékuk teljesítményét demonstrálták a különféle célplatformokon, ma pedig egy újabb hatperces előzetessel jelentkeztek, ezúttal viszont az első ránézésre elég különös akció-szerepjáték tulajdonságait és érdekességeit vesézték ki.

A videóban mozgás közben láthatjuk a részletes karakterkészítőt, amely szorosan összefűzi a szőrös állatkánk kinézetét annak tulajdonságaival. Szó esik ezen felül a kraftolási rendszerről, illetve a képességekről és mutációkról, amelyek már-már szuperhősi magaslatokba emelhetik a főhősünket. Ezeket aztán nem csupán harc közben, de a nyílt világ felfedezése során is kamatoztathatjuk - érdemes lesz alaposan megismerni a környezetünket és annak lakóit, hiszen csak így dönthetjük el, hogy a hat rivális törzs közül melyikeket választjuk szövetségeseinknek.

A Biomutant május 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6 komment - szólj hozzá!