PS5-ös frissítést kapott a The Last of Us: Part II

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg tegnap a The Last of Us: Part II legújabb frissítése, ami PlayStation 5-ön nem csak a duplájára tornázza a képfrissítést, de a töltési időkből is alaposan lefarag.

Közeledik a The Last of Us: Part II debütálásának az évfordulója, amit nem is lehet jobban megünnepelni, mint egy újabb végigjátszással - ráadásul ha rendelkezünk egy PlayStation 5-tel, akkor ezt már akár 60 fps mellett is megtehetjük.

A tegnap befutott frissítés ugyanis a Sony új konzolján nem csak rövidebb töltési időkkel kecsegtet, de akár a képfrissítést is átkapcsolhatjuk a duplájára a beállításoknál. Habár a "targeted framerate" megnevezés első ránézésre aggodalomra adhat ok, a Digital Foundry tesztjei eloszlatták a kételyeket: a játék egy-két alkalmat leszámítva betonstabilan tartja végig a 60 fps-t.

Az update viszont a felbontáshoz nem nyúlt, az továbbra is a PS4 Prón elérhető legmagasabb tartományban tartózkodik, és el sem mozdul onnan egy pillanatra sem. A Digital Foundry csapata ezek mellett arra is rámutatott, hogy egyedül a motion blur nem lett a megduplázott képkockaszámhoz igazítva, amitől így egy kicsit veszít a filmszerűségéből a játék, de szerencsére akit ez zavar, az bármikor visszakapcsolhat 30 fps-re a menüben.

18.
18.
Akutyafáját
#14: kisfiam, ha csak nagybetűvel kezdődő és ponttal végződő tőmondatokat tudsz értelmezni, akkor ajánlom ülj vissza az iskolapadba XD saját szegénységi bizonyítványod... ha droid vagy! XDD
17.
17.
Ooorky
Látom duken megint túlpörgött.
14.
14.
ABorealis27
#13: A te kommenteddel meg csak annyi baj van, hogy fél sor után nincs értelme tovább olvasni. Kisbetűvel kezdesz egy mondatot és ezzel együtt lefiúzol valakit, utána két pont, majd jön az "ezzel" szó. Ez valami szójáték, amiben kihagytál két betűt (a két pont)?
Kimaradt az alsó tagozatos nyelvtan és még egy mezei suttyó is vagy. A Lángos "fiú" kommentjét a tiedével ellentétben végig lehet olvasni.
12.
12.
georgie.70
#10: Végül is csak 4-szer toltam végig és csontra kiplatináztam,de persze "ótvar".....
Nézd nem ismerlek, de abban biztos vagyok hogy örülök hogy nem vagyok a bőrödben,legalább is ebben a tekintetben biztos...Majd felnősz... Vagy nem..
10.
10.
kopic
#1: Egy ilyen ótvar sztori után nem is csodálkozok, hogy alig van valaki :D
9.
9.
kopic
Annyira kiraly lett a jatek, hogy

SPOILER!!!!!!!!!

Amikor Abby megy a volt pasijat megkeresni (fasz tudja a nevet :D), azota nem folytattam (ez volt 1-2 hete kb) es szerintem nem is fogom...

Koszi Neil Druckmann, ja nem
3.
3.
Marcus88
#1: Nyugi csak egy ember süsse el a fegyvert,egyből kitör a háború!
2.
2.
xanatos0911
1.
1.
JohnSpartan
Nulla komment??? Csalódtam...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...