E3 2021: Közösen lép fel a Microsoft és a Bethesda

  • Írta: szlav
  • 2021. május 21.
  • Rendezvény
Link másolása
A tavalyi keserű hírekkel ellentétben idén mégis az E3 színpadjára lép a Microsoft, és nem maradnak el a Bethesda bemutatói sem, mindezt azonban egyetlen közös prezentáció formájában kísérhetjük majd figyelemmel.

Ha a játékipar egyik legnagyobb üzleti dobására gondolunk az elmúlt évben, akkor a ZeniMax és ezáltal a Bethesda felvásárlása mindenképp az elsők közt szerepel. A Microsoft 7,5 milliárd dolláros akvizíciója a jövő hónapban jelentkező E3-on is alaposan érezteti majd a hatását, Matt Booty, az Xbox Game Studios fejese ugyanis elárulta, hogy a Microsoft és a Bethesda egyetlen közös bemutatóval készül a digitális előadássorozatra.

Igen rendhagyó ez, mivel a Bethesda a múltban teljesen önálló prezentációval jelent meg a konferencián, mindez azonban a nagy bekebelezés előtt történt. Persze a 2021-es E3-at övező "rendhagyó" újdonságokat napestig sorolhatnánk, hiszen a tavalyi év teljes leállása után idén lesz az első alkalom, hogy az expó teljes egészében digitális formátumban tér vissza. Nem kérdés, hogy ez alaposan felkavarja a rendezvény műsorstruktúráját. A legnagyobb stúdiók és a kisebb indie-kollektívák közt is egyre többen döntenek úgy, hogy a nagy műsorsorozattól elszakadva, önállóan próbálnak szerencsét a nyári hírcunamiban.

A 2021-es E3 június 12-15. közt zajlik majd.

26.
26.
ABorealis27
#19: Örülök, hogy még mindig jókat lehet röhögni a beteges kirohanásaidon.
Hogy én mivel játszok és mi tetszik, arról neked gőzöd nincs. Itt mindössze a tőled megszokott, PS játékokat lehúzó, most épp "6 pontos" jelződre reagáltam 5 számszerű értékelést bemásolva ide (játékosok: 83, 88, 91). Egyik se kezdődik hatossal. Ennyit próbáltam közölni, de úgy látszik nem sikerült felfogni.
Egyébként igazad van, az erdő a valóságban is szép, ahogy a ray tracing is, ha neked ez számít. LOL.

"emberiség ellenes és fajtalankodós propagandát túltoló és a fekete pókemberes újabb címek"
Üzenem a dikidokidnak, hogy vegye le a PS feliratú alufólia sapkád és váltson gyógyszert, mert a mostanira már immunis lettél.
19.
19.
#18: De miért reklámozod és bizonygatod állandóan, hogy full igénytelen vagy játék téren? Szerinted kell ez nekem?

Még a DG legnagyobb rajongói is megmondják, hogy tele van fosva a cucc totál unalmas konfekció ow klisékkel. A PC verzió meg nem tud sem RT-t, sem DLSS-t és úgy néz ki, mint egy raklap kézzel animált fos. Ennyi erővel jobban nézne ki, ha gyurmából csinálják meg, mint a Neverhood-ot. Értem én, hogy szép az erdő, ami minden karakterdrámás PS játék abszolút kelléke, de az erdő a valóságban is szép, baszod. Nem kételkedem látatlanban sem, hogy jó a sztori, mert egy tótumfaktum multiplatformos haverom, akinek adok a szavára azt mondta (a többi meg nem). De azért ne akarjunk a nem véletlenül bukott és elkaszált közepes játékból mítoszt építeni. A világ összes cikke és videója, amit a kritikusok csinálnak megmondta, hogy nekik ugyan szefelett kurvára tetszett a játék, de a krituikusoknak nem.

Miért késztetsz arra, hogy áramot pazaroljak az ostoba kommentjeidre? Neked nem számít, hogy mi lesz a bolygóval...?
18.
18.
ABorealis27
#16: "amik miatt kaszálták a 6 pontos Days Gone folytatását"

Steam: 91%
Metacritic PS4 71/83
Metacritic PC 77/88

Mondtam már, hogy egyél kevesebb savanyúcukrot.
Vagy ezt a 6 pontot is a tótumfaktum PS-es haverjaid bölcselkedték el neked?
17.
17.
ABorealis27
#15: Most hirtelen rákerestem, két eredmény lentebb.
Ígéret nem volt, de annál azért mindenki többet remélt a 2019-es Game Awards-os bejelentéskor, hogy másfél évig zéró információt kapunk. Fél évvel az XSX launch után már tényleg illene mutatni valamit.

"A surprise announcement at The Game Awards 2019, Senua’s Saga: Hellblade II is penciled in for release during the holiday season 2020. The game will be an Xbox Series X launch title, and as such, a firm release date should fall in line with that of the console itself."

"While the game was originally aiming for a 2020 release date, Ninja Theory essentially went through the entirety of the year without an update."
15.
15.
Bluverkill
#12: Tavalyra semmit se ígértek. Nem is tudom honnan van ez az infó.
13.
13.
Aanash
A microsoft összevissza haknizik, a bethesda meg lerak pár fallout 76 szintű remekművet az asztalra.
Nyerő páros.
12.
12.
Robilluma
Azért én szeretném ha lepattogna az állam a lépcsőn egy Hellblade 2 gameplayt látva ;)
Tavalyra ígérték a játékot konzolváltásra. A minimum egy gameplay lenne mostanra, de egy megjelenési dátum lenne az igazi.
11.
11.
Guba32
Szar lesz.Biztos.Ma láttam az üveggömbben.
9.
9.
Viktor_The_Best
Bemutatjak majd az ugyanolyan szarul kinezo halo:infinit-et XD
8.
8.
Őrnagy
5.
5.
crytek
#4: Szerencsére a Bethesa munkássága többségben single game-ekre összpontosít.. szóval én nem tartok ettől. Jöhet felölem fpsmultis szartenger áradat ,de a lényeg mindig lesz sok single cucc. Prey , Evil Within, Doom, Skyrim (bármi nevű tps), wolfi, stb
4.
4.
Őrnagy
#2: Ami CSAK online multi! Abban van a pénz! :)
3.
3.
crytek
Korainak érzem..Mármint kétlem hogy 1.5 éven belül kapunk valami értelmes bethesda cuccot.Starfieldet nyomják most max az lesz mást nem tudok elképzelni 1 szarral haknizni meg meg pláne a régiekkel amik már megjelentek.
Mindenesetre kíváncsian várom game pass ultimate van 2024-ig így addig van idejük
2.
2.
kgiga
Remélem lesz valami zombis, szörnyes vagy démonos játékjuk, hogy egy ilyen komoly innovációval megtörjék a játékvilág monotonitását.
1.
1.
Őrnagy
Annyira ez engem nem lep meg. Hiába, na! Aki ilyen régóta van a szakmában, mint én!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...