Bemutatkozott a Rainbow Six: Siege új szezonja

A Rainbow Six: Siege hatodik éve robog tovább, hamarosan egy új szezonnal. A North Star névre keresztelt szezon tovább javítgat a játékon, miközben a Favela pályát újraszabja, az égből pedig alászáll a legújabb operátor, Thunderbird.

A Crimson Heisttal elkezdődött a Rainbow Six: Siege hatodik éve is, a hét korábbi teaserjei után pedig a Ubisoft hivatalosan is leleplezte a csapatalapú lövöldözős játék következő szezonját, ami a North Star nevet viseli. A szokásos balance update-ek mellett az új évad igazi sztárja a Favela pálya átszabása és a védekezők új operátora, Thunderbird.

Thunderbird a nakoda indiánok leszármazottja, a fő értékei pedig a gyorsasága és a gyógyító képességei. A Kóna-állomás egészen felrázhatja a védekezést: a taktikusan elhelyezett eszközök képesek a feltámasztásra és automatikusan gyógyítanak mindenkit, aki a területükre lép – még a támadókat is, szóval csak okosan!

A North Star szezon még nem kapott végleges megjelenési dátumot, de május 25-től már elérhető lesz a tesztszerveren. A Rainbow Six: Siege játszható PC-n, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

2 komment - szólj hozzá!