PC-re is megjelenik az Uncharted 4: A Thief's End?

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 27.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony kezd egyre jobban ráérezni arra, hogy az exkluzív játékait PC-re is átköltöztesse. Egy friss beszámoló szerint a Days Gone után a soron következő cím nagy valószínűséggel Nathan Drake 2016-os kincsvadász kalandja lesz.

Az elmúlt időszakban a Sony többször is hangsúlyozta, hogy PC-re is szeretné elhozni egyes exkluzív játékait, így látogathatott el a platformra a Death Stranding, a Horizon: Zero Dawn vagy például legutóbb a Days Gone. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy ez még csak a kezdet.

Ugyanis a Sony nemrég a befektetőknek tartott egy kisebb beszámolót, amiből kiderült, hogy a 2016-ban PlayStation 4-re megjelent Uncharted 4: A Thief's End lehet a következő exkluzív játék, ami PC-n is tiszteletét teszi. Arról nem esett szó a dokumentumban, hogy erre pontosan mikor kerülhet sor, illetve arról sem, hogy esetleg előtte/utána az Uncharted: The Nathan Drake Collection hasonló kezelésben részesül-e majd.

18.
18.
crytek
#17: "Azokat úgy is megvette már aki akarta"

Ráadásul ps+ba is voltak sőt FULL INGYEN is adta a Sony.
Logika? Sonyről beszélünk szóval logikát ne keress benne.
17.
17.
Neo1989
Konkrétan az UC 2 volt a legjobb. De ennyi erővel akkor mért nem az 1-3-t adják ki.
Azokat úgy is megvette már aki akarta. A legutóbbi is már majdnem 10 éves.
Logika ? Amúgy nekem 4 annyira nem tetszett.
16.
16.
Aanash
#7: Nekem az Uncharted 2 volt az első konzolos játèk amit megvettem ès az első multiplayeres èlmènyem.
Abszolút a kedvencem a mai napig, de nekem se az első rèsze, se a harmadik rèsze nem tetszett már, a negyediket ki se próbáltam.
Viszont a csajos rèsz valamièrt bejött, igaz már a második rèszben is bírtam a fekete hajú hölgyet.
14.
14.
xanatos0911
Akkor viszont a TLoU is konnyen lehet, hogy jon majd tekintve, hogy keszul a sorozat.
13.
13.
PS4jacksony
#10: Hát azért az Uncharted 2 a maga idejében áll ejtős volt számomra és azóta sem éreztem egyik résznél sem ezt a katarzist azt a kalandot ami ott fogadott .Nekem a sorozat csúcspontja egyértelműen ott volt ... Remélem tényleg befejezték mert Nathan mászhatnékjától már kikészültem,hogy az minden 5 percbe mászott vagy csüngött valahonnan :)
12.
12.
crytek
PC-n külön öröm lesz majd tolni, mert a magyarítása kész a ps verziónak csak át kell majd rakni a pc-sbe
11.
11.
Lehet sokan azt fogják gondolni, hogy csak átlagos PS hate-ből mondom ezt, de nem. Oké, örülök, hogy jön az UC4 és szerintem a GoW is 101%, de amúgy kösz, de kösz nem és biztos nem adok egyikért sem egy forintot sem. Mondjuk ez nem PS függő dolog, lehetne bármelyik másik cég is, aki először eljátssza, hogy nem jön a cucca PC-re, utána pár évvel meg hoppá nincs lóvé, akkor jön PC-re is. A hűde szuper jó grafika sem érdekel, egyszer mert már akkor is olyan átbaszás volt az UC4 grafikája a trailer alapján, mint a Watch Dogs, másodszor meg ezeknél a konzolos játékoknál valahogy soha senki nem veszi észre, hogy a textúrák mindig túl alacsony minőségűek. Szóval jó grafika ide, vagy oda, az óta még genváltás is volt és ezek a cuccok nem támogatják az új technológiákat sem.

Szóval úgy vagyok vele, hogy ha akkor nem kellett a pénzem, amikor a GoW nem jött ki PC-re, akkor most se kelljen és én biztosan nem adok nekik pénzt 1-2 év után a második rész készítésére, ha a PS-esek sem adtak eleget. Ehhez tartom is magam és tényleg nem foglalkozok ilyenekkel. Még a Horizon-t leszedtem netről, de csak azért, hogy megnézzem, hogy a hírek szerint miért nem megy jól semmilyen ultra high-tech gépen sem és futott ezerrel, úgyhogy újból levontam a következtetést, hogy a PC-sek nem tudják maguknak beállítani a grafikát, aztán törlés. Talán egy órát sem mentem vele olyan szinten a velejéig unalmas, de nyilván nem is az én fajtámnak készült. Most ezt a Days Gone-t erősen meggondoltam, hogy megvegyem-e, de a fentiek miatt nem, aztán ott van torrenten és igazából még annyira sem érdekel, hogy ingyen letöltsem. És igazából engem ugyan úgy nem érdekel az uncsi 4 sem, meg a GoW sem évekkel később. Legközelebb is csak úgy tud tőlem pénzt szerezni a szoni, ha az új játékuk egy napon és egy percben jelenik meg a PC-s verzióval együtt. Ha ilyen nem lesz (még egy-két évig biztos nem), akkor nem lesz pénz sem.

De túlélik nélkülem is.
10.
10.
kryszisz
#6: Hát nem tudom. Én egyedül a 4. rész kapcsán éreztem azt, hogy nincs borzasztóan túlértékelve. Valószínűleg túl későn pótoltam a trilógiát, de én egyáltalán nem értettem, hogy miért mondja őket mindenki instant 10/10 játéknak, én nagyon nem éreztem ezt még a bezzeg példának kikiáltott második rész esetében sem. Persze hazudnék ha azt mondanám, hogy nem élveztem őket, de a hype után így is csalódásként éltem meg őket. Nem úgy a 4. részt, ami szerintem fantasztikus lett minden szempontból.
9.
9.
PS4jacksony
#7: Nincs is ezzel semmi gond a fejlesztők mindent kihoztak amit tudtak ennyi volt a sorozatban .De a második rész után már csak önmagát ismételte a játék kicsit szebb ,kicsit nagyobb de semmi eget verő újdonság a játékmenetben . De még így is vitathatatlanul a PS4 egyik legjobbja látványban mindenképp.....
8.
8.
crytek
Ej majdnem eltaláltam. Korábban sokszor írtam érzem az Unchartedet pc-re de én azt gondoltam a Sony a ND kollekcióal fog kedveskedni.. no nem baj. Eddig elég jó a tippem... Felkészül Last of US remastered és God of War ...
7.
7.
DarkCrash
#6: Én már a harmadiknál ezt éreztem. Rohadtul untam már azt a részt is. Szerintem az első 2 volt az etalon. Főleg a 2. Annak még a multiját is évekig toltam Ps3-on.
6.
6.
PS4jacksony
#5: Lehet velem van a baj de én halálra untam a negyedik részt alig vártam vége legyen .
A látvány pazar az tuti csak annyiszor másztam már az előzőrészekben meg ugrabugráltam,hogy teljesen kikészített ,hogy alig telt el 3 perc már mászott valamire . . .
Kb 3-4 hónap kellett mire hajlandó voltam végigzakatolni rajta.
5.
5.
Zisten
#4: Pont, hogy nem unták mivel a rendező is teljesen más lett.
A sztori sokkal mélyebb lett és a karakterek is 1000x többet fejlődtek ebben a részben, mint a többiben. Nagyon jó volt az egész, a látvány meg csak rátett egy lapáttal erre.

Hozzászólásodból nekem inkább az jött le, hogy a fejleszők helyett inkább te untad az egészet. ;)

Én az összes részt minden platformon platináztam. (10 darab PS3/PS4/PSVITA)
Imádom a sorozatot, de szerintem a 4. rész egy TÖKÉLETES lezárása volt a sorozatnak.
Utána igaz jöttek még a lányok, mint mellékág... az is jó volt, de nekem Nathan az Uncharted főhőse.
4.
4.
PS4jacksony
Mai napig szerintem a második része volt a legjobb,leghangulatosabb . . .
a Thief End nekem már nagyon erőltetett volt ...Éreztem a játékon ,hogy nem csak én,de már a fejlesztők is nagyon unják ezt a sorozatot Nathan rosszabb mint a pókember állandóan mászik valahová már nagyon untam 5 percenként mászhatnékja volt mindegy mire csak másszon az egész játékból csak a sok mászásra emlékszem .. . . .
3.
3.
Zuzmo
Azt gondolnám, hogy azért hozzák ki PC-re, mert már véget ért a sorozat. Ehhez képest ugye jön a film, ami ha sikeres lesz, akkor új részeket követelne. The Lost Legacy annyira nem fogyott jól, lehet a főszereplő(k) miatt, vagy mert nem gondoltak rá önálló játékként. A még fiatal Nathan Drake kalandjaival jöhetne új rész, persze nem azzal a sztorival, ami a filmben lesz. Először PS5-re, aztán egy-két évvel később PC-re.
2.
2.
mdr88
Annak örülnék csak igazán, ha valamelyik Spiderman játékot portolnák végre... idejét sem tudom mikor volt utoljára JÓ PC-s Pókember játék :-(
1.
1.
Macifasz
A Death Stranding és a Days Gone PC-s verzióit nem vettem meg, de erre tuti befizetnék. :-) Főleg, hogy PS5-re valahogy nem akarják kiadni azt a fránya 60FPS upgradet hozzá. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...