Megjelenési dátumot kapott a Dying Light 2

A felvezetőkampánynak megfelelően Dying Light 2-streamet tartott tegnap a Techland, amely nem csak új gameplay trailert, hanem megjelenési dátumot is hozott magával.

Dying 2 Know címmel indított streamsorozatot a Techland, amelynek az a célja, hogy alaposabban is bemutassa nekünk a régóta várt Dying Light 2-t. Az első rész máris hozott néhány kulcsfontosságú infót: a végül Dying Light 2: Stay Human nevet viselő játék december 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és már elő is rendelhető; többek a korábban kiszivárgott gyűjtői kiadásra is lecsaphattok.

De ez még semmi, a műsor főszereplője ugyanis az új gameplay trailer volt, amely közel nyolcperces ízelítőt adott a játékból. Noha a Dying Light 2-t 2019-ben láttuk utoljára, ahhoz képest nem mutat drasztikus változásokat, viszont szépen végigveszi azokat a tudnivalókat, amelyek nélkül nem szabad nekivágni az anyagnak:

A Dying Light folytatása húsz évvel később játszódik, mint az első rész, amikor az emberiség 98 százaléka már odaveszett. Mi Aiden Caldwell oldalán túrjuk fel Villedor városát, hogy rábukkanjunk a családunkra, miközben változatos eszközökkel bánunk el a zombikkal és a ránk törő emberekkel, és parkourral küzdjük le az előttünk lévő akadályokat. A napszak-váltakozás most is kulcsfontosságú (éjszaka a zombik jóval aktívabbak), és ahogy korábban már hallhattuk, minden döntésünknek lesz következménye, azokkal ugyanis az események végkimenetelét és a város képét is befolyásolhatjuk.

Aki most csatlakozna a Dying Light-sorozathoz: a minap elérhetővé vált az első rész legteljesebb kiadása, az összes megjelent DLC-vel egybecsomagolt Dying Light: Platinum Edition. Az új kiadás PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető.

3 komment - szólj hozzá!