Négymillió példánynál jár a Resident Evil: Village

  • Írta: fojesz
  • 2021. május 28.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom jelentése szerint remekül teljesít a kasszáknál a pár héttel ezelőtt megjelent Resident Evil: Village, és az egyelőre Nintendo Switch-exkluzív Monster Hunter Rise számaira sincs panasz.

Két fontos mérföldkövet jelentett be a Capcom a minap. Egyrészt a Resident Evil: Village eladásai átlépték a négymillió példányt, ami kiváló teljesítmény: összehasonlításképpen a Resident Evil 7-nek tíz hónap kellett ahhoz, hogy összejöjjön a 4,1 millió kópia. (A számokban a leszállított dobozos példányok és a digitális eladások szerepelnek.)

Másrészt az egyelőre Nintendo Switch-exkluzív Monster Hunter Rise mostanra több mint hétmillió eladott kópiát tudhat maga mögött: habár a sorozat előző része, a Monster Hunter World valamivel jobban pörgött, az két platformon rajtolt párhuzamosan, ráadásul két hónappal a megjelenés után ez a szám mindenképpen megsüvegelendő. A Monster Hunter Rise legutóbbi, 3.0-s frissítése egyébként a minap vált letölthetővé.

5.
5.
Ooorky
#4: USAnkában is keményen megy a cserebere, használt cucc kereskedelem.
Maguk a boltok is erre specializálódtak, legtöbb helyen pár napon belül a vásárlási ár 75%-ért visszaveszik a játékot, így frissen megjelent játékot egy hónap alatt 5-6-szor is eladva akár.
Anno egy komplett éjszakás műszakot töltöttem GameStop eladói sztorik olvasásával, a vásárlók hogyan qrják át a céget ahol érik.
4.
4.
Ps fanboy
#3: Hát úgy látszik, hogy a gamerek igenis kifizetik ezt a pénzt az új játékért és valószínűleg ezután is kifogják. A gamepass pedig megmarad egy szegmens szinten. Szerintem téves gondolkodás azt feltételezni, hogy a gamerek gazdasági helyzete világszerte azelé a válaszút elé állítja majd őket bármikor is a jövőben, hogy akkor most gamepass előfizú, vagy egy új játék teljes ára. Ugyanis, ha ez a kérdés valóban égető anyagi tényezővé válna, akkor hidd el nem ez a kérdés merülne fel az emberek fejében...
3.
3.
csoki0619
#2: Hát ige, a Box-os gamepassnak hosszútávon ez lesz az egy (ha mondhatjuk úgy) gyengepontja. Van egy előfizetéses rendszer, ahol hozzádvágnak több ezer játékot, és ennek a frissen megjelent játékok fogják meginni a levét. Ki a fene fog 70-80 dolcsit adni egy új játékért, mikor 15-ért előfizetve rendelkezésre áll több száz.
Ebben csak annyi a bökkenő, h a kiadók a legtöbb bevételt a teljes áron vásárlókon nyerik.
A Micro még annyit tehet, h elkezd szépen lassan tejelni kiadóknak, h a játékuk első naptól kezdve GP-os legyen. Sztem ez már javában zajlik is. A jövő zenéje ez, kíváncsi vagyok, melyik stratégia lesz hosszú távon nyerő.
2.
2.
FURY380
1.
1.
crytek
Csal a szokásos: Kíváncsi lennék mennyi ebből a pc ,xbox és ps eladás.. Steamen már 1-2 milla között van annyi biztos...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...