Távozott a Modern Warfare írója és dizájnere

  • Írta: szlav
  • 2021. május 28.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Megfogyatkozott az Infinity Ward vezetősége, ugyanis a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare vezető dizájnere és a játék narratív direktora is elhagyta a stúdiót. A páros valószínűleg együtt keres új munkahelyet.

Az Infinity Ward vezető dizájnere, Taylor Kurosaki és az íróbrigád vezetője, Jacob Minkoff hét évvel ezelőtt együtt érkezett meg a Call of Duty-sorozat stúdiójához, most pedig együtt is hagyják el azt. A két úriember annak idején a Naughty Dogtól igazolt át, éppen akkor, amikor a stúdió az Infinite Warfare utolsó simításait végezte. A munkájuk tehát az Infinity Ward következő alkotásán érződött igazán, és kár lenne tagadni, hogy a 2019-es Modern Warfare szinte minden fronton remekelt.

Egyelőre nem tudni, hogy Munkoff és Kurosaki merre folytatják az útjukat, de valószínűnek tűnik, hogy a páros együtt néz majd út stúdió után. A Twitteren megosztott közös közleményben a két direktor elárulta, hogy az év elején jutottak arra a döntésre, hogy a jövőben máshol próbálnának szerencsét. Ennek ellenére megtisztelőnek érzik az Infinity Ward berkeiben töltött hét évet, és igen büszkék Modern Warfare és az Infinite Warfare felett végzett munkájukra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...