Dátumot kapott a Griftlands

Ha kedvelitek a Slay the Spire-jellegű deckbuildereket, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást a Griftlandsre! A játék végre elhagyja a korai hozzáférést, hogy júniusban megérkezzen a végleges változata.

A Griftlands mocskos sci-fi világában az éles nyelv éppen olyan fontos, mint egy éles penge. A galaxist járva rengeteg furcsa szerzet áll majd az utunkba, gyakran azonban jobban járunk, ha nyílt erőszak helyett egy-két meggyőző szóval bírjuk jobb belátásra őket. A Griftlands tehát nem csupán a csatározásról szól - akkor lehetünk csak igazán sikeresek, ha egy olyan képességpaklit építünk, amely akció közben és a véleménycsere során is hatékony lehet.


Mindezt már megtapasztalhatták azok, akik részt vettek a már lassan egy teljes éve futó early accessben, a teljes verzió megjelenésének közeledtével viszont végre nagyobb közönségre is szert tehet ez a nem mindennapi játék. A Griftlands június 1-jén érkezik PC-re, amelyet június 4-én követ az Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre szabott változat.

0 komment - szólj hozzá!