Új stúdiót nyitott a Crystal Dynamics

  • Írta: szlav
  • 2021. május 29.
  • Biznisz
Link másolása
Habár a Crystal Dynamics legutóbbi alkotása, a Marvel's Avengers nem sikerült kimondottan fényesen, a stúdió mégis szélesebbre tárja a szárnyait. Crystal Southwest néven nyit új irodát a vállalat.

A Crystal Dynamics a minap bejelentette, hogy az Egyesült Államok déli csücskében, egész pontosan a texasi Austin városában nyit új irodát. A Crystal Southwest brigádját Dallas Dickinson (keresve sem találhatnátok ennél délibb nevet!) vezeti majd, aki az elmúlt húsz évben többek közt a Sonynál és a BioWare-nél is megfordult már vezető produceri szerepben. 

Úgy tűnik, hogy a jelenleg is toborzó Crystal Southwest csapata első ízben támogató stúdióként funkcionál majd. A fent említett közlemény szerint az új brigád már javában dolgozik a Crystal Dynamics következő nagy projektjén és a jelenleg futó projekteken egyaránt, ennél több bennfentes részletet azonban nem hoztak nyilvánosságra.

Ez részben nyilvánvalóan a Marvel's Avengers hosszútávú támogatását jelenti, elvégre a sikertelensége ellenére mégiscsak egy live service-játékról van szó, mi azonban jóval kíváncsibbak lennénk arra, hogy mi más fortyog mostanában a Crystal konyháján.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...