Destruction AllStars - jönnek az online botok

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 30.
  • Hír
Link másolása
Hiába igyekszik a megjelenése óta folyamatosan bővíteni a Destruction AllStarst a Lucid Games, a PS5-exkluzív roncsderbi játékosbázisa továbbra is meglehetősen szegényes, amin a jövőben botokkal szeretne változtatni a fejlesztőcsapat.

Nemrég befutott a PlayStation 5-exkluzív Destruction AllStars első szezonja, azonban sajnos ettől sem indult meg egy nagyobb ember tömeg a Lucid Games roncserdibje felé - amin valószínűleg az sem segít, hogy továbbra sem éppen egyszerű beszerezni a Sony újgenerációs konzolját.

A gyér játékosszám pedig a matchmakingbe is belerondít, hiszen jóval többet kell várakozniuk a versenyzőknek, hogy egy optimális futamot találjon nekik a rendszer, ha nincs elég induló. A helyzet javítása érdekében a Lucid Games úgy döntött, hogy az online meccseket botokkal dobja fel, ami elég szomorúan hangzik, de talán segít majd kicsit felkavarni az állóvizet.

A bejegyzésben a fejlesztők azt is kiemelték, hogy a mesterséges intelligencia által irányított csapattársak/ellenfelek a nemrég bemutatkozott Blitz módot elkerülik, ugyanis azt szeretnék meghagyni a legkompetitívebb játékmódnak.

1.
1.
Bluverkill
Nem értem minek próbálkoznak. Ez egy nagy bukás volt. 70 dolláros ár se segített. Elkell fogadni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...