Képek és részletek szivárogtak ki az RTX 3080 Ti-ról

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 30.
  • Hardver
Link másolása
Június 1-jén nagy bejelentésre készül az NVIDIA, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, el is indult az információk idő előtti kiszivárgása a leleplezésre váró RTX 3000-szériás GeForce-okról - most egész konkrétan az RTX 3080 Ti-ról.

A legutóbbi híresztelések szerint június 1-jén nagy leleplezésre készül az NVIDIA, aminek a keretein belül bemutatkozhat a GeForce RTX 3070 Ti és a GeForce RTX 3080 Ti, de egyes pletykák szerint még a GeForce RTX 3090 Ti modellek is. Nem sokkal ezután gyakorlatilag minden specifikációja lebukott az RTX 3080 Ti-nak, szóval vele már borítékolhatóan találkozunk pár nap múlva.

A zöldek második legizmosabb kártyája a maga 34,1 TFLOPS teljesítményével 15,4 százalékos gyorsulást ígér az alap RTX 3080-hoz képest, 12 GB GDDR6X VRAM-mal lesz felszerelve, az árcéduláját pedig pedig 999 és 1099 dollár közé tervezi bepréselni az NVIDIA.

Az utóbbi nyilván csak egy álom marad a továbbra sem enyhülő GPU-hiány miatt, így be kell érnünk az új képek nézegetésével, ami alapján az új kártya akár az egypetéjű ikertestvére is lehetne az RTX 3080 Founders Editionnek.

56.
56.
delphijos
#55: Mondom, mint egy 5 éves gyerek. “Nem én voltam” :D
55.
55.
crytek
#54: Nincs magyarázkodás , győzködés megy a ti részetekről... De engem olyannal nem lehet győzködni amit nem mondtam. Kár a gőzért
54.
54.
RootKiskacsa
#51: Pedig tényleg ezt írtad..

"csak a csalók (pcsek) és az xboxosok"

Felesleges magyarázkodni.
52.
52.
delphijos
#51: “csak a csalók (pcsek) és az xboxosok”

Már bocs, de ezt hogy kéne máshogy értelmezni szerinted ? Legalább azt mondtad volna hogy rosszul fogalmaztál. Vagy valami…. De így olyan mint a gyerekem aki az orrom előtt csinál valamit és azt mondja hogy nem ő volt…
51.
51.
crytek
#48: Hogy mi? Szemészet és vagy mondatértelmezési dolog a részedről semmi egyéb..

Továbbra se látom hogy MINDENKI aki PC-n MULTIZIK az = csalóval

Ez pc-n már annyira megszokott hogy az emberek már általánosan beszélnek róluk ezért is pusztultak ki pl a codok pc-ről és csak konzolon tolják őket igazán...(sokkal többen mint pc-n)
49.
49.
48.
48.
#47: https://www.gamekapocs.hu/hir/71101/tobbe_nem_opcionalis_a_cross_play_a_gears_5_ben#comments

Akkor mi ez, te macskajancsi?
47.
47.
crytek
#46: Ilyen sehol nem írtam. Ha nagyot akarsz mondani a játszotéren a pajtásaidnak tedd ott lehet menőség itt csak magadat égeted hogy egy mondatot se tudsz észben tartani és hazudozol

PC-n sok a csaló nem egyelő azzal hogy aki multizik mindenki csal..
46.
46.
#42: Te kérsz elnézést ezért, de előtte két héttel leírod egymás után kétszer, hogy a játékokban minden PC-s csaló. Cool?
42.
42.
crytek
#35: Az adócsalásról bocs de valóban nincs. Én kérek elnézést
38.
38.
delphijos
#29: Igen, ezt írtam én is. De nézd meg mennyibe kerül, meg azért “köré” is kell pár dolog…és egy 3090-hez már csak nem a budget alaplapot meg CPU-t veszed… ( és csak ezt a kettőt említettem ) . Pont ezért írtam hogy elég nagy butaság “vér gyengének” titulálni a konzolokat mert ezt a teljesítményt nem hozzák.
35.
35.
logic5
#27: Már bocs, de látom, neked erről gőzöd sincs.. Mint megannyi másról...
34.
34.
Chdz
Majd inkább egy-két év múlva beruházok egy 4080-ra, ha optimista akarok lenni, hátha normalizálódnak a dologok, ha nem akkor szívhatja a fogát mindenki. Ez van. Ebből a körből én kimaradok. :D
33.
33.
RootKiskacsa
#32: Nepperkedni nem szalon új autókkal és páréves több tízmilliós autókkal szokás, hanem pontosan a "kéz alól a roncsokkal". Az meg teljesen más, ha te kötsz egy szerződést és a veled szerződő fél egyik szerződésben foglalt feltétele, hogy a végbélnyílásodat is ellenőrizheti az adóhatóság. Ott maximum nem írod alá a lap alján, mást nem tehetsz. (Ezt a lakástámogatásodra is írtam).
Jelen esetben a beváltott coint igazi pénzben (creditben mert ugye elektronikus pénz) jóváírja valaki, vagy valami a bányász számlájára. Nagy vonalakban így mehet, de ebben nagyon nem vagyok otthon. Ezt viszont az adóhatóság max akkor látja, ha bevallják. Házat is simán vehet belőle, ha nem farzsebből fizeti ki, hanem hitelezi. Aztán járjanak utána ha tudnak, hogy miből fizeti a törlesztőt...
32.
32.
Ooorky
#30: Ha vettél már nem kéz alól nem roncs autót akkor tudhatnád, hogy engedélyt adsz a szerződéskötéskor a NAV-nak, hogy leellenőrizze honnan volt rá pénzed, ugyanez áll lakás/ház/hajó... vásárlásnál is.

Lehet nem azonnal rúgja rád az ajtót, lehet vár 1-2-5 évet figyelve a pénzmozgásodat, de meg fogja tenni.
Sőt nekem pl. anno volt lakbértámogatásom aminek részeként fel kellett őket hatalmazni arra, hogy bármikor lekérhetik a bankomtól a pénzmozgásokat...

Amúgy nálunk jelenleg 26,5%-os adó terheli a cryptokereskedelmet, 2022. január 1-től lecsökken 15%-ra, de elkezdik az addig elmaradt adót is behajtani 5 évre visszamenőleg.
31.
31.
Ooorky
Ha már crypto:

Másnak is pofájába tolja mostanában állandóan az "earth 2.0" nevű átbaxást a facebook?
Ott is megy alatta a süket duma milyen jó befektetés virtuális telket venni, mennyit lehet majd rajta nyerni ha felpörög a biznisz...
30.
30.
RootKiskacsa
#27: Ez szerintem nem teljesen így van, sőt. A NAV nem fér hozzá a bankszámládhoz, csak ha inkasszó/behajtás alatt állsz. Maximum a pénzintézetnek lehet gyanús (ha egyáltalán figyelnek ilyeneket), hogy hirtelen nagyobb összegek érkeznek "érdekes" számlaszámokról. Bár ez sem jelent semmit, mert autókkal is nepperkedhetsz, ami után szintén nagyobb összegek landolnak nálad és az lehet akár teljesen legit biznisz is. Nem tudom, hogy meg ez a kripto kifizetésesdi, adózásosdi. De gondolom nem sokan jelzik az adóbevallásukban.
29.
29.
crytek
#23: Ha hiszed ha nem 4kra pcn az almalmasnak már már fogjuk rá hogy jó az a 3090...de annyit meg nem ér az egész.
28.
28.
Ooorky
#26: De ők a lázadók XD
Végén úgy járnak, mint a twitch ribancok akiket sorra felnyomtak az amerikai adóhatóságnál aztán vinnyogtak amikor jöttek a több tízezer dolláros behajtások.
27.
27.
crytek
#26: Kiutálás kripto számlára x ft visszautalás bankszámlára nyereség estén x+x ft.. Ha én nem szólok megbasz a NAV így nem kockáztatok mivel a nav tud ezekről a pénzmozgásokról... Ezért nem is értem ezt hogy lehet elcsalni
24.
24.
delphijos
#22: Hát ez olyan mint egy csomó más dolog, ahol ha az ember veszi a fáradtságot és valamennyire utánanéz, akkor “alapszinten” ismerni fogja. Amit te csinálsz, az amolyan biztonsági játék, nem kockáztatsz sokat, és szépen jövöget” a pénz. Jól csinálod azon az “amatőr” szinten amire mi alkalmasak vagyunk. És ugye vannak a “nagy halak” akik ezt már profi módon csinálják, milliárdos szinten meg persze a hülyék akik olyanok mint “mi”, de azt hiszik hogy 2 nap alatt milliárdosok lesznek, és megy a levesbe a pénz… Szóval a tőzsde azért nem feltétlen ördöngösség , csak ott is vannak “szintek”.
23.
23.
delphijos
#14: “Ez az új konzol széria is sajnos vér gyenge”

Ez elég buta megfogalmazás így ne haragudj. Aki nem légvárakat kerget, az szerintem tisztában van a korlátokkal ( és nem PC top hardvert vár ennyi pénzért ) , a kompromisszum mentes 4K még PC-n is a TOP gépek privilégiuma ( és hogy mekkora user base-nek van ilyen ugye… ) . Ezek után a “vér gyenge” elég nevetséges. Ha ez a “mérce” ( 4K mindenhol , min 60 fps , ultra ) akkor egy 2080 is “vér gyenge” ?
22.
22.
crytek
#21: Én így csinálom és eddig bejött pedig fingom sincs a görbe nevekről elemzésekről, fogalmakról semmi nulla.
Ha azt látom valami olcsóbb nagyon mint a megszokott veszek, majd ha az általam felvázolt értéket eléri eladom
Most a MOLnál már 1.8 millió plusszba lennék ha eladnám,de mivel hamarosan lesz osztaléka ami 750k még plusszba addig nem adom el sőt lehet 3000ezres határig sem... Hogy közbe megjárja megint a poklot vissza 1500ftig?Benne van simán. De ezzel csak akkor nyerhetsz vagy bukhatsz ha cselekszel ha vársz vele az nem kerül semmibe.

Most a coinokkal is így vagyok abban még friss vagyok 2 fajtába belevettem papíron pár nap alatt - 500K ba vagyok. Bízakodom hogy az életbe egyszer majd még emelkedni fognak :)
21.
21.
kryszisz
#20: Azt bírom nagyon, mikor sok "zseni" szerint annyiból áll az egész tőzsde-zsonglőrködés, hogy ha olcsó egy részvény megveszi, ha drága meg eladja. Nos, én nem értek hozzá, épp ezért nem is foglalkozom ilyenekkel (na meg tőkém se lenne hozzá), de ha ennyi lenne az egész, akkor a Wall Street nem lenne menő, nem léteznének úgynevezett tőzsdecápák sem, mert boldog-boldogtalan ezt csinálná. Szóval azért csak komplikáltabb ez az egész adok-veszek dolog, ha ennyire kevesen csinálják igazán jól. De mondom, nem értek hozzá, csak nem azt látom, hogy ennyire pofonegyszerű lenne, persze mindjárt jön valaki megmondani, hogy én vagyok a hülye. És sanszosan igaza is lesz.
20.
20.
Ooorky
#19: Crypto-k fő nyertesei a kitalálói és első használói, a latin amerikai drog kartellek.
Ők voltak akik először használták, nekik van a legnagyobb készletük belőle, az ő vagyonukat pumpálja a sok magát befektetési zseninek képzelő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...