Felsorakoznak a Netflix legnézettebb filmjei

A Netflix az Army of the Dead rajtját követően közzétett egy tízes toplistát, amelyen a legnépszerűbb saját filmjei sorakoznak fel. Noha Zack Snyder alkotása is szép rajtot vett, összesítésben a lista alján foglalt helyet egyelőre.

A Netflix előszeretettel osztja meg, hogy miként teljesítenek a népszerűbb filmjei és sorozatai, a Deadline-nak pedig most egy tízes toplistát is átküldött, amelyen a legnézettebb saját mozijai sorakoznak fel.

Az apropó a Zack Snyder-féle zombifilm, az Army of the Dead debütálása volt, amelyet 72 millió háztartásban néztek meg a május 21-i rajtja óta, de ahogy azt látni fogjuk, ez egyelőre csak a lista aljához volt elég:

  1. Extraction (99 millió)
  2. Bird Box (89 millió)
  3. Spenser Confidential (85 millió)
  4. 6 Underground (83 millió)
  5. Murder Mystery (83 millió)
  6. The Old Guard (78 millió)
  7. Enola Holmes (76 millió)
  8. Project Power (75 millió)
  9. döntetlen: The Midnight Sky és Army of the Dead (72 millió)


A listán viszonylag sok tavalyi film feszít, az aranyérmes Extraction (ami a Russo-fivérek vezényletével készült) mellett a Spenser Confidential, a The Old Guard, az Enola Holmes, a Project Power és a The Midnight Sky is tavalyi gurítása a streamingszolgáltatónak. Fontos változás a tavalyi év hasonló listájához képest, hogy a The Irishman kiesett az élbolyból.

Érdemes megemlíteni továbbá, hogy a Netflix elég lazán veszi azt, hogy mi számít megtekintésnek: a legutóbbi közlése szerint megtekintés az, ha az adott anyagból legalább két percet megnézett valaki.

24 komment - szólj hozzá!