Távozik a Capcomtól Peter Fabiano

  • Írta: Baloo
  • 2021. május 31.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Több mint 13 év közös munka után távozik a Capcomtól Peter Fabiano, a Resident Evil: Village producere. Az úriember a jövőben sem távolodik el a szakmától: hasonló pozícióban folyatja majd pályafutását a Bungie-nál.

Tizenhárom év közös munka után elhagyja a Capcom berkeit Peter Fabiano, aki legutóbb a Resident Evil: Village produceri feladatait látta el a csapatnál. A Twitteren közzétett búcsúbejegyzésében köszönetet mondott az exkollégáinak a közös emlékekért és tapasztalatokért, amiket együtt éltek át az elmúlt évtizedben.

Fabiano a posztja végén azt is közölte, hogy a jövőben a Bungie-nál folytatja a pályafutását, ahol a stúdió produkciós menedzsereként dolgozik majd. Arról már nem mesélt, hogy egész pontosan milyen projektre lesz ráállítva az új csapatnál, de mivel a bejegyzést a hangzatos "Eyes up guardians" kijelentéssel zárta, így van egy erős tippünk.

Fun fact: Fabiano egyébként szerepelt egy keveset a Resident Evil 7-ben is, ahol ő alakította az egyik pórul járt szellemvadászt, Peter Walkent.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...