Watch Dogs: Legion - így kezdődik a Bloodline

Holnap élesedik a next-gen update a Watch Dogs: Legionhöz, ami 60 fps-re hackeli a képfrissítést PS5-ön és Xbox Series X-en. Szerencsére ezután sem maradunk friss tartalmak nélkül, hiszen július elején jön a következő sztori-DLC a játékhoz.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#4
Szóval akkor ezek szerint ez is egy szokásos, közepes, grindingolós Ubi sorozat?
Egyikkel sem játszottam, az első kimaradt, a másodiknál az ostoba hipster karakterek és cool vakerálás nem jött be, a harmadiktól meg a trailerekben látott össze-vissza karakterek vették el a kedvemet.

De ha olyasmi lenne, mint a trailer, akkor nekivágnék, de gondolom nem olyan.
Vagy csak az első rész egyedül?
#3
Nekem alapvetően bejött a játék. London szerintem faszán meg van csinálva, átjön a hangulat. Ami kevésbé tetszett, hogy hiába van “ezerféle” ember más képességekkel , igazából nincs különösebb ok ( hacsak nem a kíváncsiság ) hogy mindeféle legyen, mert senki se létkérdés, max. máshogy csinálsz meg vele egy küldetést. De persze ez lehet hogy nem gond mindenkinek. Az hogy “repetitiv” egy játék azt mindig olvasom, és gondolkoztam ezen, de egy viszonylag hosszú játéknál ez óhatatlan. Milyen küldetések lehetnek ? Ölj meg valakit, védj meg valakit, hozz el valamit, keress meg valakit / valamit… persze változó hogy mit mennyire érez annak az ember, de pl. egy hosszú RPG is sokszor a folyamatos fejlesztésről szól. Belemenni random harcba, hogy szintet lépj, lootolj, stb… szerintem ez se rosszabb ilyen szempontból mint a legtöbb game.
#2
Itt ez a cikk, amit nem olvastam el és a közepén egy nagy youtube videó, amit nem néztem meg. Viszont a játékot sem játszottam. Akkor most mit írjak ide? Ja, hogy Aiden? Pont az egyik nap gondoltam, hogy az egész Wacsdogs hangulatnak jobban állt az akkoriban a kritikusok által lehúzott bosszú sztori, mint az újabbak. Jó, az is ugyan olyan unalmas volt a végére, de ebben keményen benne volt a gameplay loop is. A többi rész az óta sem érdekel és a 2 sem kötött le 2-3 órán túl. Ez a klasszikus Aiden-es videó, meg ahogy az hajléktalankodott mindig kocsiban meg konténerben szerintem még mindig jobban áll a játéknak, mint az a fullos malacfejes dizájn. Játék hiányában ezt a DLC-t nem fogom játszani, max egy összegzést nézek róla zinterneten. De ha egy új résszel újból egy sötétebb, gonoszabb és felnőttesebb hangot ütnének meg, max annyira véres jelenetekkel, mint a Tomb Raider, vagy MGS V, szerintem jobban bejönne akár többeknek is. Nekem legalábbis biztos.
#1
Jatszik amugy ezzel valaki?