Utoljára frissül a Total War: Three Kingdoms

  • Írta: gorien
  • 2021. június 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Creative Assembly kész továbblépni a Total War: Three Kingdomsról, a következő patch lesz az utolsó, amit a két éve megjelent játék kap. Sok játékos nem örült a bejelentésnek, heves review bombinggal adtak hangot csalódottságuknak.

A Creative Assembly 2019-ben a Total War: Three Kingdomsszal visszatért a Távol-Keletre. A játékot az elmúlt két évben számos frissítéssel és hét DLC-vel is megtámogatta, ám mindennek vége szakad egyszer. A fejlesztők szerint ennek most érkezett el az ideje. A minap bejelentették, hogy a következő patch lesz az utolsó, amit a Three Kingdoms kap, és továbblépnek egy játékra, amely szintén A három királyság regényes történetét veszi alapul. 

A rajongói reakció meglehetősen vad volt: néhány nap alatt a review bombing eszköztárával élve „rendkívül negatív” tartományba tornázták a Three Kingdoms értékelését a Steamen – és nem álltak meg egyetlen játéknál. Sokan úgy érzik, hogy a stúdió számos, a DLC-kkel jelentkező bugot nem gyomlált ki, és a tavaly megígért, de azóta sem implementált északi régió hiányát is felemlegetik.

5.
5.
JohnSpartan
#3: Kezdhetnének mondjuka Rome TW 2-vel azt ha van rá kereslet ami biztos hogy lenne mehetnének tovább a széria többi részei felé.

Engem leginkább a Rome TW 2-n kívűl a warhammer, shogun és a mediavil érdekelne. De csomó stratégia van még amit szívesen játszanék konzolon, mivel nem fogok 3-4 kilót kifizetni egy PC-ért csak hogy tudjak pár címmel játszani. De sajnos semmi esélyt nem látok rá hogy ez bekövetkezzen a közeljövőben.
4.
4.
Kovbaj
Age of Empire, Rome total war,Star Craft .
3.
3.
Kovbaj
#1: Én is örülnék neki. Nem mondom, hogy mindegyik címet, de azért én is örülnék neki. Legalább egy részt, és feltudnák mérni belőle, hogy mekkora rá az igény.
2.
2.
Matt94
#1: Igen az nagyon jó lenne. Nem értem miért nem használják ezt ki.
1.
1.
JohnSpartan
Inkább oldanák már meg hogy konzolon is lehessen TW-t játszani... az összes konzolon van már lehetősèg bill + egér használathoz. Nem kicsit dobna a csöves bevételeiken de, ezek is hülyék mint a segg. Jó múltkor beszéltük haverral hogy akár játék + bill + egér csomagot is dobhatnának jó áron. Sokak vinnèk mint a cukrot, mivel alig alig van stratégia konzolokon és a stratégiák kiràlya csak PC-n nyomul.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...