Utoljára frissül a Total War: Three Kingdoms

A Creative Assembly kész továbblépni a Total War: Three Kingdomsról, a következő patch lesz az utolsó, amit a két éve megjelent játék kap. Sok játékos nem örült a bejelentésnek, heves review bombinggal adtak hangot csalódottságuknak.

A Creative Assembly 2019-ben a Total War: Three Kingdomsszal visszatért a Távol-Keletre. A játékot az elmúlt két évben számos frissítéssel és hét DLC-vel is megtámogatta, ám mindennek vége szakad egyszer. A fejlesztők szerint ennek most érkezett el az ideje. A minap bejelentették, hogy a következő patch lesz az utolsó, amit a Three Kingdoms kap, és továbblépnek egy játékra, amely szintén A három királyság regényes történetét veszi alapul. 

A rajongói reakció meglehetősen vad volt: néhány nap alatt a review bombing eszköztárával élve „rendkívül negatív” tartományba tornázták a Three Kingdoms értékelését a Steamen – és nem álltak meg egyetlen játéknál. Sokan úgy érzik, hogy a stúdió számos, a DLC-kkel jelentkező bugot nem gyomlált ki, és a tavaly megígért, de azóta sem implementált északi régió hiányát is felemlegetik.

5 komment - szólj hozzá!