Utoljára frissül a Total War: Three Kingdoms

A Creative Assembly kész továbblépni a Total War: Three Kingdomsról, a következő patch lesz az utolsó, amit a két éve megjelent játék kap. Sok játékos nem örült a bejelentésnek, heves review bombinggal adtak hangot csalódottságuknak.
  • Írta: gorien

Kommentek

#5
#3: Kezdhetnének mondjuka Rome TW 2-vel azt ha van rá kereslet ami biztos hogy lenne mehetnének tovább a széria többi részei felé.

Engem leginkább a Rome TW 2-n kívűl a warhammer, shogun és a mediavil érdekelne. De csomó stratégia van még amit szívesen játszanék konzolon, mivel nem fogok 3-4 kilót kifizetni egy PC-ért csak hogy tudjak pár címmel játszani. De sajnos semmi esélyt nem látok rá hogy ez bekövetkezzen a közeljövőben.
#4
Age of Empire, Rome total war,Star Craft .
#3
#1: Én is örülnék neki. Nem mondom, hogy mindegyik címet, de azért én is örülnék neki. Legalább egy részt, és feltudnák mérni belőle, hogy mekkora rá az igény.
#2
#1: Igen az nagyon jó lenne. Nem értem miért nem használják ezt ki.
#1
Inkább oldanák már meg hogy konzolon is lehessen TW-t játszani... az összes konzolon van már lehetősèg bill + egér használathoz. Nem kicsit dobna a csöves bevételeiken de, ezek is hülyék mint a segg. Jó múltkor beszéltük haverral hogy akár játék + bill + egér csomagot is dobhatnának jó áron. Sokak vinnèk mint a cukrot, mivel alig alig van stratégia konzolokon és a stratégiák kiràlya csak PC-n nyomul.