Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

  • Írta: szlav
  • 2021. június 1.
  • Toplista
Link másolása
Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.

Az Egyesült Királyság legfrissebb videojátékeladási összesítése a bizonyíték arra, hogy mennyit számít egy kiadós leárazás, főleg ha az egy adag friss hardver érkezésével esik egy időbe. A megjelenések tekintetében zöld út állt a Biomutant és a toplista első helye közt, de a tavalyi nagy PlayStation-exkluzívok mégis elhappolták előle az aranyérmet.

A szigetország lakói egyszerre örülhettek egy nagy adag PlayStation 5-szállítmánynak, illetve a Days of Play akcióit tükröző leárazásoknak, így végül az akár már 30 fontért is beszerezhető Spider-Man: Miles Morales landolt a lista élén. A játék PS5-ös verziójából 175 százalékkal, a PS4-es változatból pedig 104 százalékkal több példány fogyott el az előző héthez képest.

Az említett események igen jót tettek a többi nagy PlayStation-exkluzívnak is. Így lehetett bronzérmes például a The Last of Us: Part II, illetve így ugorhattak meg 604 százalékkal a Ghost of Tsushima eladásai - a szamurájszimulátor egyébként a lista 17. helyén kötött ki. Mindezek mellett persze nem érdemes megfeledkeznünk az előző hét bajnokáról, a Resident Evil: Village-ről sem. Csupán 35 százalékkal kevesebb példány fogyott a héten a horrorjátékból, de ez már elég volt ahhoz, hogy lecsússzon a dobogóról.

  1. Spider-Man: Miles Morales
  2. Biomutant
  3. The Last of Us: Part II
  4. Resident Evil: Village
  5. Assassin's Creed: Valhalla
  6. Animal Crossing: New Horizons
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. FIFA 21
  9. Miitopia
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...