Ősszel érkezik a Crysis Remastered Trilogy

Idén ősszel ismét lesz rá alkalmunk, hogy maximális erőre kapcsolva felhúzzuk a nanoruhát, a Crytek ugyanis bejelentette a Crysis Remastered Trilogy érkezését. A felújított csomag a teljes trilógia számozott epizódjait tartalmazza majd.

Eddigi is sejtettük, hogy a németek nem állnak meg a Crysis Remastered után, a múlt hónap végén pedig gyakorlatilag már biztossá vált a dolog, hiszen a Crytek ekkor már nyíltan teaselte a Crysis 2 Remastered érkezését. A vártnál azonban nagyobb dobásra készül a fejlesztőcsapat, idén ősszel ugyanis a teljes trilógiát kiadják újra, alaposan kifényezett változatban.

A Crysis Remastered Trilogy a legendás FPS-trilógia mindhárom számozott epizódjának egyjátékos kampányát tartalmazza majd (a Crysis: Warheadről, úgy tűnik, elfeledkeztek), természetesen modernizált és kicsinosított változatban. Szerencsére azok sincsenek átverve, akik már megvásárolták az első rész felújított változatát, a csomag epizódjait ugyanis egyenként is beszerezhetjük majd.

Az ősszel érkező gyűjtemény PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre érkezik. Az újgenerációs konzolok nem kaptak önálló verziót, de természetesen Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is futtatható lesz az összes epizód.

12 komment - szólj hozzá!