Jövő héten mutatkozik be az új Battlefield

  • Írta: szlav
  • 2021. június 1.
  • Teaser
Link másolása
Szerencsére nem kell kivárnunk a júliusi EA Play Live műsorát, hiszen már a jövő héten bemutatkozik a következő Battlefield. Hamarosan megtudhatjuk, hogy mennyire voltak hitelesek az eddigi szivárgások.

A 2021-es Battlefieldet még az ág is húzza, ha titoktartásról van szó. Mára gyakorlatilag minden képkocka kiszivárgott a játék első előzeteséből, de addig semmit nem vehetünk készpénznek, amíg a látottak és hallottak nem hivatalos forrásból érkeznek. Szerencsére nem kell már sokat várnunk a nagy leleplezésre, az EA marketingcsapata ugyanis gyakorlatilag minden platformon szétkürtölte, hogy jövő héten bedobják a játék első előzetesét.

A bemutatóra június 9-én, magyar idő szerint délután 4 órakor kerül majd sor, arra pedig mérget vehettek, hogy mi sem engedjük majd el szó nélkül a látottakat és hallottakat. Addig is várjuk a spekulációkat arról, hogy szerintetek mi lesz az új Battlefield teljes címe? Számozott felvonást, alcímes mellékágat vagy valamiféle rebootot kapunk?

19.
19.
crytek
#18: Brothers készül már ,de elég hányattatott a sorsa annak is.. Medalt kinyírta a csapat a BF miatt nehogymár saját konkurencia legyen.. :(
18.
18.
DarkCrash
Jó lenne egy Brothers in Arms vagy egy új Medal of Honor. Ezek már unalmasak :/
14.
14.
crytek
#13: Magamat égetem?

Azt önégetés ,hogy elmondom miért easy money egy nulla munkás újrakiadás?
Akkor igen égetem magam mert látom az alap dolgokat...
11.
11.
crytek
#9: Ezt azért írtam mert sok az agyhalott itt...tudják kiknek írtam, nekik leesik :)
9.
9.
br1Koo
#4: Nincsenek csíterek? Melyik Battlefielddel játszol? A Heroes-zal? BF 1,ben V-ben szinte nem lehet találni szervert ahol nincs egy láthatatlan faszkalap aki folyamat airstrikeolja az ellenséges csapatot, meg onetap headiz mindenkit. Rohadt fárasztó, és elég egy cheater hogy tönkrebasszon minden egyes szervert ahova feltolta a pofáját.
5.
5.
markoci555
jómagam single párti vagyok, ezért nem toltam semmi újat cod4 vagy battleifeld bad company 2 óta, marad a csgo, amíg nem jön ki normálisan az eft
4.
4.
crytek
#2: Nincsenek csíterek. Itt a gk-n is mondják mindig sose voltak :) :) Bohócok...

Nem mellesleg rengeteg embert csak a single érdekel bennük...
2.
2.
FekaFOB
#1: Kutyat nem erdekli a single-player egy BF-ben. Ami eddig is volt az tobb mint eleg. Inkabb forditsak azt a plusz eroforrast is a multira es a cheaterek kiszuresere.
1.
1.
crytek
Remélem megközelíti végre a cod-ok szintjét single terén
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...