Megszépül a No Man's Sky

A Hello Games továbbra sem mond le a No Man's Sky-ról, ám a legújabb frissítés nem újdonságokat hoz elsősorban, hanem a vizualitást célozza. A Prisms update gondoskodik róla, hogy még szebb legyen a csillagok között töltött időnk.

A 2016-os megjelenés óta a Hello Games folyamatosan dolgozik a No Man's Sky-on, a legfrissebbel együtt már tizenhét ingyenes frissítéssel tettek azért, hogy a játék felérjen az ígéretekhez. Nemrég egy vadiúj játékmódot kaptunk, most azonban azt célozták a fejlesztők, hogy a No Man's Sky vizuálisan is naprakész legyen.

A mai Prisms update számtalan feljavított grafikai elemet hoz magával: nedvességet maga után hagyó esőt, jobb megvilágítást, élethűbb részecskeeffekteket, fémes felületekkel felturbózott űrállomás-belsőket. Még a fotómódot is feljavították. A frissítés minden platformon elérhető, de azok, akik PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en vagy PC-n játszanak, néhány további megszépített funkciónak örülhetnek – utóbbin például az NVIDIA DLSS is támogatást kap.

Egy nem vizualitásközpontú újdonságot is hoz az update: a Companions frissítésből kimaradtak a repülő kedvencek, de mostantól őket is megszelídíthetjük, a hátukra pattanva pedig szárnyra is kelhetünk.

16 komment - szólj hozzá!