Megszépül a No Man's Sky

A Hello Games továbbra sem mond le a No Man's Sky-ról, ám a legújabb frissítés nem újdonságokat hoz elsősorban, hanem a vizualitást célozza. A Prisms update gondoskodik róla, hogy még szebb legyen a csillagok között töltött időnk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#16
Xbox Game Passal kiprobaltam PC-n, nagyon kis chill jatek. Nem ereztem benne azt a tobb ezer oras potencialt, de egy ideig mindenkeppen lekotott es elveztem a felfedezest es farmolgatast. Viszont a multi resze elegge halovany; ugyan szabadon lehet egyutt kalandozni a haverjaiddal, de a jatek mechanikailag nem nagyon akar egyutt tartani titeket, nem jutalmazza vagy igenyli a kozos jatekot.
Ezen kivul lathatolag kicsit tul konnyu benne meggazdagodni egyszeru trukkokkel, ami kicsit megoli a kihivast.
#15
#12: Meg is van steam-en de botrányosan szarul fut mind a mai napig nekem, bármit csinálok vele vagy a gépemmel.
#14
Elég műanyag grafikája marad akkor is szerintem.
#13
De mikor szépül meg?
#12
#6: PC-n volt mar 75%-os OFF is, GOG-on is ha jol remlik, Steamen tuti
#11
#4: Persze, csak itt jo ideje nincsen megoldva helyben, azert gondoltam hogy igy talan megis egyszerubb lenne nekik a valtas... Ha a jelenlegi komment-rendszeruk nem fejlesztheto vmilyen oknal fogva
#10
#8: Ja, hát Safari alternatíva lenne, de ha valamit szeretek a Chrome-ban, az hogy szinkronizál mindent… a másik dolog ( a szar friss komment lista ) meg nem browser függő
#9
Én még ilyennel nem találkoztam. Mondjuk mobilon firefoxot és firefox focust használok. Megy PC-n is, plusz Brave (ha chromium alapú böngésző kell, inkább ez, mint az Edge) és Waterfox.
#8
#7: Velem is előfordult újabban többször, de csak mobilon. Lényeg, hogy pont az ilyenek miatt van a telómon egy Opera böngésző, mert abban viszont jó. Nem volt nehéz kitalálni, az asztali Chrome is szaraxik 1-2 hónapja, ott meg lehet Edge lesz a vége, mert az kvázi még jobb is (a Chromium alapú). De te iphone-os player vagy nem? Safari is egy [random valami], de Opera van arra is.

De amúgy ráférne egy kisebb olajcsere az oldalra is, mert bár ez a dizájn gyengébb mobil gépeken is jól hasít, most pl az utolsó aljas blogomban számítógépen (Chrome-ban és Edge-ben) nem látom az első 5 hozzászólást, telón Chrome-ban Call of Duty képgaléria jön be a kommentek helyett és Operán az elsőn kívül ott van minden komment. Well...
#7
#4: Én se nagyon szeretem a külső cuccokat, és persze a szerkesztés nem mindig jó, de van olyan oldal ahol talán 2 percig él a szerkesztés. Az pont jó arra hogy elgépelést javítson az ember, de nincs olyan hogy valaki válaszol valamire, és a delikvens utólag átírja….

Engem inkább az olyan dolgok zavarnak, hogy néha mobilon egy cikkre kattintva egy tök random kép jön be. Vagy hogy a friss komment szekció totál szar, van hogy olyan van a listában amihez 3 napja szóltak hozzá, egy frissebb meg nincs….
#6
Most Ps store-ban 40% akció van rá, lehet hogy behúzom.
#5
Csak egyszer találnék egy ehhez hasonló bolygót... :D
#4
#3: Nagyon sok helyen nem lehet kommentet szerkeszteni. Én többre értékelem, hogy helyben van megoldva, mintha a hatszázhuszonegyedik helyről töltene be még egy szart. Plusz arra ha jól rémlik külön is kell regisztrálni. Rég hasznátam, nálem a noScript helyből kiblokkolja.
#3
#2: Ja, el kellne mar latogatniuk a https://disqus.com/ -ra 1 kicsit, aztan azt inkabb beilleszteni akkor mar ide az oldalba...
#2
#1: *inkább +A

Örülök, hogy minden fejlődik, kivéve a Magyar Állam és a Gamekapocs.
#1
2 dolog van ami miatt inkébb maradok az Elite -nél. az egyik a borzalmas hajó irányítás, a másik meg a folytonos material gyűjtés a mindenféle vacakba.
Ha ezeken változtatnának, akkor egy egész jó játék lenne.