PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#27
#18: Ha eldöntötted hogy veszel ps5öt, akkor szerintem bátran rendelj elő, aztán jön amikor jön. Én pozitívan csalódtam, mert hamarabb kaptam meg (Konzolivilág) mint amire számítottam.
#26
#25: Jelképes õsszegben fogadsz velem hogy nem fognak drágulni a konzolok? Amikor az utolsó pillanatik titkolták egymâsra "várva" az áraikkal (sony/ms) már akkor is sokan huzták a szájukat jaj mi lesz ha ennyi meg annyi lesz. Ez nem pc. Itt nem kérhetsz el ezért többet mert nem fogják venni. Nem véletlen hogy nem keresik magukat szarrá a gépen és mondtak volna 600$-t rá.. 100% hogy így is rengetegen vennék őket de menne a fujjolás meg a népharag..
#25
#23: Megint egy témakör amihez látványosan semmi közöd nincs fejben. Abszolút mindegy hogy a Sonymost (még) nyereséget termel nem sokáig fog tartani ha így haladunk.

Minden mocskosul meg fog drágulni az elkövetkező egy évben, már most érezhető a hatása egyszerűen nincs chip, nincs félvezető, irgalmatlan méretű hiány van a piacon. Rengeteg gyártó a megrendeléseket 1-2 éves határidőre kitolta. Tök mindegy ki van szarásig tele lóvéval meg az is hogy a sony nyereséggel termel ha minden megdrágul és nekik is többet kell majd csengetni hogy akár időben jussanak a hardverekhez amikből a péesek állnak.
Már most érződik a hardver piacon egyes szektorokban és nem csak a bányászláz miatt emelkedett árakról és hiányról van szó.
Lehet nem fog a Sony emelni de mérget ne vegyünk rá, saccra idén év végére jövő évre simán minden amibe csak félvezetőkre, chippekre van szükség brutális 150-200% emelkedésbe kezd árban hanem javul a helyzet márpedig jelenleg úgy fest nem fog.
#24
#23: Tmsc meg a többiek már így is szarásig vannak zsetonnal
Mondjuk igazán fehuzhatnának 2-3 új "gyárat" mert most bebizonyosodott hogy kell
#23
#22: Sony nyilatkozta már most nyereséget termel. Nem fognak emelni. Mondjuk nem is értem miért gondoltad ezt mivel attól hogy mondjuk 300k lesz egy ps5 még nem fognak többet termelni belőle...
#22
#19: Lassul. Globális chiphiány van, a konzolvilág is belassult náluk nyomonkövethető ugye hol tartanak. Egy ideig szépen haladtak de már egy ideje januáron tengődnek a chiphiány és emiatti ps5 készlethiány okán. Azon se lepődnék meg ha egyszer csak drágulást jelentenének be a gyártók.
#21
#20: Konzolvilágnál van rendelés.
Most így áll a dolog:

" következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.01.18. 14:43-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban."
#20
#18: Sajna egyenlőre még előrendelni sem hagyják nem látni mikor lesznek készletek . Rengeteg a “ beragadt ,, előrendelő még mindíg akiket elsőként szolgálnak ki majd .
#19
#18: Kb 4-5 hónap a késedelem a rendeléseknél. Az hogy ez gyorsul-e majd vagy lassul senki se tudja.
#18
SLi
#3: nem vagyok képben sajnos, komolyan kérdezem:
ha mostanában előrendelnék, tényleg nincs esély rá hogy még idén megkapjam?
#17
Ez nekik next gen?
Kuruns gépekre mindent optimalizálni. Na ezért kár volt ps5 kiadni
#16
#15: Ha lehetne boltból rendesen kapni és nem rendelésre sorban állva, plusz a türelmetlenekre nem lehetne durva haszonnal rásózni ezek az elvagyok a ps4-el meg eladtam kommentek nem születtek volna meg. :)
#15
#12: Nem kell a magyarázkodás. Szimplán kevés még a nextgen játék, és a gépet másfél-kétszeres áron is el lehet adni nosza menjen, ennyi a történet.
Egyébként én is főként ps4 játékokat tolok jelenleg de azt legalább fuller minőségben aztán majd jönnek a motyik mint a Ratchet vagy nemrég a Returnal.
#14
#12: Osztom érvelésed!
#13
#4: Én slim-en is vígan ellavírozok egy két évig.
#12
#10: Már a megjelenésekor tavaly előrendeltem mi ebben a hihetetlen ? De a fene sem gondolta,hogy mire megkapom még akkor is mindössze pár játék lesz rá. PS4 es játékokkal játszottam javarészt rajta amik szebben - jobban futottak.

És de ..... el kell szomorítsalak 2 szeres áron is elviszik mint a cukrot így én nem haboztam egyetlen percet sem és eladtam. Az új tulajdonosa nagyon örült neki mert ilyen szinten játszani bizony csak 1 videókártya Fél millánál kezdődik !!!!
De én Nem azért vettem PS5 öt ,hogy PS4 es játékokkal játszak a másik pedig,hogy én nem nősülök meg egy konzollal és nem sietek sehová .
A másik a 2 éves garancia ... Bakker mire azt a gépet meghajtja valami lejár a gari mert a PS4 es játékok meg sem kottyannak neki .


Majd veszek ha számomra értékelhető játékok lesznek rá hisz ezért vesz az ember NEXT-GEN KONZOLT arra viszont jó volt,hogy megismerjem a PS5 öt .... Szuper halk és szuper erős GÉP a kontroller meg álom.De játékok nélkül alvó oroszlán .... majd visszanézek később !!!!! :)
#11
#7: Én azért megvenném... ha lenne már, de még várhatok rá egy darabig.
#10
#7: Hát ez egyéni preferencia kérdése. Azért nekem kicsit sántít ez az “eladtam a ps5-öt” már ne is haragudj. Az egy dolog hogy feketén dupla áron nem rohan érte az ember, de ha már megvan, akkor utána szarakodni a régi géppel ( főleg 2-3 évig ) ha semmi mást csak az SSD-t nézem már akkor is… nehezen hihető na.
#9
Várható volt. God if war trailer végén sose volt írva,hogy ps5. És már az előző után is céloztak rá,hogy az újjáépítés volt hosszú idő, a folytatás hamarabb kész lehet.
#8
#7: PS-nél az összes generációváltásnál jöttek a prevgen-re is játékok még 1-2 évig, de azok minőségében sokszor nem volt köszönet.