Ghostrunner - dátumot kapott a next-gen frissítés

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 3.
  • Letöltés
Link másolása
Eddig is tudtuk, hogy idén ősszel befut a next-gen update a Ghostrunner playstationös és xboxos kiadásához, de most már az sem titok, hogy ez pontosan mikor történik majd meg.

Nagy a mozgolódás a One More Level háza táján, hiszen nem csak új tartalmakkal bővül a Ghostrunner, de már a folytatást is bejelentette a csapat a játékhoz. A stúdió ezeken kívül még ígért nekünk egy next-gen frissítést is az alapjátékhoz, aminek most a pontos premierdátuma is kiderült.

Szeptember 28-án élesedik majd az update a cyberpunk kalandhoz, ami 4K-s felbontást és 120 fps-t présel majd ki a játékból PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. Ismerve a Ghostrunner természetét, az utóbbi különösen áldásos lesz a pörgős akció közben, amennyiben pedig beérjük kevesebb képkockával is, akkor a frissítés után akár a ray tracinget és számos egyéb grafikai opciót is bekapcsolhatunk a játékban.

A next-gen update PlayStation 5-ön természetesen a haptikus visszajelzés, a 3D audio és az adaptív ravaszok kihasználását is magával hozza majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...