Final Fantasy VII Remake - készítsd a mentést!

Nem kell már sokat várnunk a Final Fantasy VII Remake Intergrade megjelenésére, amely újgenerációs köntösbe öltözteti a Square Enix legendás szerepjátékát. Erre felkészülve már most elkezdhetjük a mentéseink exportálását.

Jövő héten befut PlayStation 5-re a Final Fantasy VII Remake Intergrade, amely az újgenerációs konzolokra optimalizált látvánnyal és teljesítménnyel, valamint egy vadiúj sztorifejezettel bővíti ki a tavalyi alapjátékot. Szerencsére a PS4-es verzió tulajdonosai nem lesznek rákényszerítve arra, hogy az elejéről kezdjék újra Cloud Strife kalandját, hiszen bátran továbbvihetjük majd a korábbi mentéseinket - erre pedig akár már most rákészülhetünk.

Megérkezett ugyanis a játék 1.02-es frissítése, így a hivatalos Twitteren leírt teendőket követve pillanatok alatt feltölthetjük a mentéseinket, hogy majd az Intergrade-ben letölthessük azokat. A művelet tehát némileg macerásabb annál, mint ahogy azt a PlayStation cloud storage import-export funkciójánál megszokhattuk, a Square saját rendszere azonban szükségesnek bizonyult, hiszen a Sony adatbázisa a Final Fantasy VII Remake alapjátékát és az újgenerációs Intergrade-et teljesen különálló játékokként tartja nyilván.

A Final Fantasy VII Remake Intergrade június 10-én érkezik PlayStation 5-re. Aki korábban már megvásárolta PS4-en a Final Fantasy VII-et, az ingyenesen frissíthet az újgenerációs változatra (leszámítva azokat, akik PS Plusszal szerezték meg a játékot).

2 komment - szólj hozzá!