Felsorakoznak a Borderlands-film hősei

  • Írta: szlav
  • 2021. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A legújabb promóciós képeknek köszönhetően szó szerint körvonalazódnak a Borderlands-film szereplői. Mi már nagyon várjuk Eli Roth alkotását, remélhetőleg a következő hetekben több látnivalót is kapunk!

Valószínűleg nem kell már sokat várnunk a Borderlands-film első előzetesére - nem lepődnénk meg rajta, ha az E3-as kavalkádban becsúszna a trailer is. Addig is viszont érkezett egy csokornyi fotó, amelyek afféle "Who's that Pokémon?"-jelleggel mutatják be a szereplőgárda sziluettjét. Az eddig látottak alapján úgy tűnik, hogy könnyen rendben lehet a film - így még Kevin Hart sem lóg ki nagyon a sorból Roland szerepében.

     


A fenti képeken Cate Blanchett (Lilith), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Jack Black (Claptrap), Jamie Lee Curtis (Tannis), Florian Muntenau (Krieg) és Kevin Hart (Roland) szerepel, de a filmben feltűnik majd Benjamin Byron Davis (Marcus), Charles Babalola (Hammerlock), Cheyenne Jackson (Jakobs), Édgar Ramirez (Atlas), Gina Gershon (Moxxi), Janina Gavankar (Commander Knoxx), Steven Boyer (Scooter) és Ryann Redmond (Ellie) is.

4.
4.
xanatos0911
#3: Hat engem meg pont emiatt érdekel nagyon is… egyik Borderlands sem kifejezetten a sztori miatt szerethető (szvsz) és az, hogy Craig Mazin jegyzi a sztorit az igen, de igencsak biztató.
3.
3.
Stack
Nem sok reményt fűzök hozzá... A szereplőgárda bíztató, de az eredeti story-tól nem tudom minek eltérni.
2.
2.
Shao Kahn
Bárcsak tudnánk végre mikor lesz a premier!
1.
1.
JohnSpartan
Azt a hatalmas bárdot láttam már kész állapotban. Zoralú meg lett csinálva! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...