Megérkezett a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

Ideje összepakolni a mesterlövész-puskánkat és elindulni a fiktív közel-keleti Kuamarba, hiszen a minap megjelent a CI Games legújabb játéka, a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, ami most ennek örömére megkapta a launch trailerét is.

Indulhat a Bibi Rashida után intézett hajtóvadászatunk, ugyanis az ígéreteknek megfelelően ma boltokba került a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, és ezt megünnepelve a CI Games most egy hangulatos launch trailerrel jelentkezett az FPS-hez:

Habár a játék nevéből adódóan a legjobb barátunk a mesterlövészpuskánk és az extrém távolságokból leadott lövéseknek az elsajátítása lesz, azért Raven tarsolyában ezeken kívül is lapul még egy jó pár trükk. A széles fegyverarzenál mellett például csapdákat állíthatunk a célpontjainknak, a környezetet az előnyünkre fordítva vethetünk véget a karrierjüknek, de ha közel lopakodunk hozzájuk, akkor akár csendben is eltehetjük őket láb alól.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 megvásárolható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, és remélhetőleg már a PlayStation 5-ös verzióra sem kell sokat várnunk.

4 komment - szólj hozzá!